search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 21:44
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο ο 29χρονος που σκότωσε την μητέρα του με κουζινομάχαιρο

22.12.2022 08:31
eglimathessaloniki

Στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου μεταφέρθηκε χθες ο 29χρονος που ομολόγησε πως σκότωσε την 60χρονη μητέρα του στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, ο Εισαγγελέας διέταξε την εξέτασή του από το νοσηλευτικό ίδρυμα και αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του.

Όπως έγραψε από χθες η Voria.gr, o 29χρονος κατάφερε τις φονικές μαχαιριές με ένα κουζινομάχαιρο που βρέθηκε γεμάτο αίματα, μετά τη δολοφονία της άτυχης 60χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην οδό Παπαδιαμάντη 1.

Στον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε και μία κοντομάνικη μπλούζα μέσα στα αίματα.

Οι αστυνομικοί της Σήμανσης που έσπευσαν στο διαμέρισμα όπου χθες το απόγευμα εκτυλίχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα εντόπισαν το κουζινομάχαιρο, το οποίο άρπαξε ο 29χρονος από τον πάγκο της κουζίνας και κατάφερε τις μαχαιριές στο σώμα της μητέρας του.

Οι γείτονες σύμφωνα με μαρτυρίες άκουσαν φωνές και φασαρία στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου, ωστόσο δεν φαντάστηκαν ότι εκείνη την ώρα εκτυλισσόταν ένα φονικό δίπλα τους.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη: Την απαλλαγή όλων των κατηγορούμενων πρότεινε ο εισαγγελέας

Τραγωδία στην Κοζάνη: Ηλικιωμένος πέθανε αβοήθητος σε διαμέρισμα ενώ η σύζυγός του ήταν εγκλωβισμένη στο ασανσέρ για ώρες

Ληστεία στη Rolex: Γιατί μπήκαν στο στόχαστρο τα συγκεκριμένα ρολόγια – Οι αστρονομικές τιμές των μεταχειρισμένων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 21:44