search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 10:25
MENU CLOSE

Κίνηση στους δρόμους: Καραμπόλα 4 οχημάτων στην Αττική Οδό – Καθυστερήσεις και στην άνοδο του Κηφισού

23.12.2022 13:59
kinisi kifisos- new

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής το μεσημέρι της Παρασκευής με τα σημαντικότερα προβλήματα για τους οδηγούς να εντοπίζονται στην Αττική Οδό.

Συγκεκριμένα, καταγράφονται καθυστερήσεις 20΄-25΄ από κόμβο Κηφισίας έως κόμβο Μεταμόρφωσης (έξοδο για Λαμία) στο ρεύμα προς Ελευσίνα και καθυστερήσεις 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

H κατάσταση αναμένεται, μάλιστα, να επιδεινωθεί καθώς σημειώθηκε καραμπόλα 4 οχημάτων στο ύψος του κόμβου Κύμης στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Στους υπόλοιπους δρόμους του Λεκανοπεδίου, αυξημένη κίνηση στην άνοδο του Κηφισού από την Πειραιώς μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τμήματα και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας και της Μεσογείων.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών.

Διαβάστε επίσης:

Οργισμένοι οι ηθοποιοί μετά το νέο ΦΕΚ για τα πτυχία τους – Τι απαντά η κυβέρνηση

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ομόφωνα ένοχος ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Κρήτη: Αθώοι οι 3 από τους 5 κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού του 19χρονου ΑμεΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 10:21