search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:38
MENU CLOSE

«Κυκλώνας-βόμβα» στις ΗΠΑ: Πολύνεκρη καραμπόλα 46 οχημάτων στο Οχάιο – Η θερμοκρασία άγγιξε τους -48! (Photos/Video)

24.12.2022 17:31
ipa_new

Τους 17 έχουν φτάσει οι νεκροί από δυστυχήματα που σχετίζονται με την ιστορικών διαστάσεων κακοκαιρία η οποία πλήττει μεγάλο μέρος των ΗΠΑ.

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σε μια τεράστια καραμπόλα 46 οχημάτων στο Ohio Turnpike, έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας με διόδια στο Οχάιο, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές την Παρασκευή (23/12).

Σύμφωνα με το NBC News, χρησιμοποιήθηκαν πούλμαν για να μεταφερθούν οι επιβάτες των εμπλεκόμενων οχημάτων σε εγκαταστάσεις με θέρμανση στην περιοχή, η οποία καταγράφει εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες τα τελευταία 24ωρα.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η χρονοβόρα διαδικασία της απομάκρυνσης των οχημάτων, προκειμένου να ανοίξει ξανά ο δρόμος.

Το προσωρινό κλείσιμο του Ohio Turnpike ήταν μόνο μια σταγόνα στον ωκεανό των προβλημάτων στις συγκοινωνίες που προκλήθηκαν εχθές σε μεγάλο μέρος των ΗΠΑ. 

Κλειστοί αυτοκινητόδρομοι και ακυρώσεις χιλιάδων πτήσεων έκαναν εξαιρετικά δύσκολες τις μετακινήσεις εκατομμυριίων πολιτών, μερικές ώρες πριν τα Χριστούγεννα. 

Η «ιστορικών διαστάσεων», σύμφωνα με την αμερικανική μετεωρολογική υπηρεσία (NWS), χειμερινή καταιγίδα προκάλεσε σημαντικές χιονοπτώσεις, ισχυρές ριπές παγωμένων ανέμων και θερμοκρασίες που κατά τόπους έφτασαν τους -48 βαθμούς Κελσίου, ικανές να μεταμορφώνουν σε μια στιγμή το βραστό νερό σε σταγονίδια πάγου.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Νέα επεισόδια στο Παρίσι – Συγκρούσεις Κούρδων με την αστυνομία

Νέα πρόκληση Ακάρ: Αλαζονική η Ελλάδα – Το ΝΑΤΟ να σταματήσει να την κακομαθαίνει

Γερμανία: Εκτιμήσεις για διψήφιο πληθωρισμό για άλλα δύο χρόνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:38