search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:17
MENU CLOSE

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Φαμπιάν Ο’ Νιλ

25.12.2022 19:04
nil

Έφυγε από τη ζωή στα 49 του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Φαμπιάν Ο’ Νιλ, ο οποίος νοσηλευόταν σε εντατική της Ιταλίας σε κρίσιμη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδώσει νωρίτερα, σήμερα, πως ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής πάλευε για τη ζωή του. Ωστόσο, πλέον υπάρχει επιβεβαίωση πως ο παλαίμαχος μέσος έφυγε από τη ζωή.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων, και στη Γιουβέντους άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο στην Ιταλία, νικημένος από τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που του προκάλεσε ο εθισμός του στο αλκοόλ. Επίσης, ήταν εθισμένος και στον τζόγο, γεγονός που τον οδήγησε στο να χάσει όλη την περιουσία που είχε «βγάλει» από το ποδόσφαιρο.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Νασιονάλ, το 1992 πήρε το πρωτάθλημα με την ομάδα που ανδρώθηκε και το 1996 μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Κάλιαρι. Στο Καμπιονάτο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, καθώς το 2000 πήρε μεταγραφή στη Γιουβέντους, τον Γενάρη του 2002 πήγε στην Περούτζια, το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς επέστρεψε στην Κάλιαρι, όπου έμεινε για ένα εξάμηνο, καθώς το 2003 γύρισε στη Νασιονάλ και έκλεισε την καριέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Λιόνελ Μέσι: Ο αισθησιακός χορός της Αντονέλα στο πολυτελές σπίτι τους (Video)

Κρίσιμες ώρες για τον Πελέ – Στο πλευρό του η οικογένειά του (Video)

Θλίψη στη Formula 1: «Έφυγε» ο Φίλιπ Στράιφ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:13