search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:39
MENU CLOSE

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Έρχονται νέες συλλήψεις – Ο ρόλος τεσσάρων κοριτσιών (video)

25.12.2022 10:32
guy-g00ef6e4bc_1280
photo @pixabay

Ακόμη έξι άτομα φαίνεται πώς εμπλέκονται στον ομαδικό βιασμό του 15χρονου μαθητή στο Ίλιον, με τις αρχές να αναμένεται να προχωρήσουν στην έκδοση των σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, που αφορούν τέσσερα κορίτσια και δύο αγόρια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ένας εμφανίστηκε στις Αρχές, όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο. Ο δεύτερος δεν έχει εντοπιστεί και εκτιμάται ότι ίσως έχει φύγει από τη χώρα. Πηγαίνει σε διαφορετικό σχολείο με το παιδί που κατήγγειλε τον βιασμό του, ήταν όμως στην ίδια τάξη στο φροντιστήριο.

Το θύμα έχει καταθέσει ότι ο συγκεκριμένος έφηβος είχε την ιδέα για όσα φρικτά ακολούθησαν. Τον υπέδειξε επίσης ως το άτομο που έστειλε τα βίντεο που τραβούσαν κατά την διάρκεια των καταγγελλόμενων πράξεων τους σε κινητά άλλων μαθητών.

Αναφορικά με τα κορίτσια, τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι φέρονται να ήταν μπροστά, χωρίς να σταματήσουν τον βιασμό, όμως ο 15χρονος να τους έδωσε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο προφυλακίστηκαν τρεις από τους τέσσερις ανηλίκους, ενώ άλλοι δύο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη.

Τα έφηβα αγόρια, σύμφωνα με το κατηγορητήριο λειτουργούσαν ως εγκληματική ομάδα καθώς κακοποιούσαν, κατέγραφαν σε βίντεο και διακινούσαν σε άλλους μαθητές το υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της συμμορίας των οχτώ προσπάθησαν να διαγράψουν από τα κινητά τους τα βίντεο με τους βιασμούς ώστε να μην αφήσουν ίχνη.

Φέρονται, μάλιστα, να συνομιλούσαν μεταξύ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να «σβήσουν» το παράνομο υλικό. Από την κατάθεση των 22 σελίδων του 15χρονου προκύπτει πως τα βίντεο είναι τουλάχιστον τρία…

Διαβάστε επίσης:

Χριστούγεννα: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Χριστούγεννα: 15 γιορτινά «ραντεβού» για όσους έμειναν στην Αθήνα – Μπαλέτα, μιούζικαλ και παραστάσεις

Τροχαίο με Έλληνες στην Ρουμανία: «Ο οδηγός δεν ήταν κουρασμένος, είναι χάλια ψυχολογικά», λέει ο δικηγόρος του (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:38