search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:10
MENU CLOSE

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Οι δύο φράσεις στα βίντεο και ο ισχυρισμός του ενός κατηγορουμένου – Έρχονται νέες συλλήψεις (videos)

26.12.2022 10:36
guy-g00ef6e4bc_1280
photo @pixabay

Νέα στοιχεία προκύπτουν διαρκώς για τη φρικιαστική υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου από άλλους ανηλίκους στο Ίλιον.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάρχουν 2 φράσεις «κλειδιά» για τις έρευνες, οι οποίες ακούγονται στα ανατριχιαστικά βίντεο βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον.

Οι φράσεις αυτές είναι οι «Κάτω Π…» και «Δυτική Α…» και ακούγονται στα δύο βίντεο που έχουν μέχρι στιγμής οι αρχές.

«Δεν ήταν σεξουαλικός πειραματισμός»

Κατά τον δικηγόρο ενός από τους κατηγορουμένους, οι φράσεις αυτές αποτελούν επιχειρήματα για να αποδείξει ότι δεν επρόκειτο για σεξουαλικό πειραματισμό αλλά για… υπόθεση με οπαδικά κίνητρα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων, «υπάρχουν, στο ένα βίντεο δύο φράσεις που επαναλαμβάνονται φωναχτά, οι οποίες εξηγούν το περιστατικό και στην ανακρίτρια θα εκθέσουμε όλα αυτά που πρέπει να πούμε και να εξηγήσουμε γιατί δεν ήταν σεξουαλικός πειραματισμός».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η φράση «Κάτω π…», παραπέμπει σε συμπλοκή που είχε γίνει σε πάρκο στα δυτικά προάστια και αντιπροσωπεύει τους μαθητές της περιοχής που φέρονται να επικράτησαν.

Η «δυτική α…» είναι αναφορά σε οργανωμένους οπαδούς ομάδας, οι οποίοι είχαν κάνει παρόμοιες πράξεις με αυτές που έχει υποστεί ο 15χρονος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι συλληφθέντες φέρονται να αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνήθηκαν ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό. «Δεν τον βίασα. Όλοι συμμετείχαμε στις πράξεις. Πειραματιζόμασταν. Αμέσως πριν και αμέσως μετά τη σκηνή που έχει καταγραφεί στο βίντεο, ο 15χρονος είχε κάνει το ίδιο σε εμένα», δήλωσε ένας από τους κατηγορούμενους, χωρίς να καταφέρει να πείσει τον ανακριτή.

Φόβοι ότι ο 8ος διέφυγε στο εξωτερικό

Υπενθυμίζεται πως για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου έχουν ήδη συλληφθεί έξι ανήλικοι. Οι τρεις απολογήθηκαν το περασμένο Σάββατο (24.12.2022) και προφυλακίσθηκαν. Ο τέταρτος «γλίτωσε» την προφυλάκιση, καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, ενώ οι άλλοι δύο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη (27.12.2022).

Υπάρχουν όμως ακόμη δύο ανήλικοι που εξετάζεται η εμπλοκή τους στην φρικιαστική αυτή υπόθεση, και οι οποίοι θα καταθέσουν στον ανακριτή την Τρίτη (27.12.2022).

Το ένα παιδί εμφανίστηκε στις Αρχές, όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο. Ο όγδοος ανήλικος φέρεται να είναι πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση, σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει το θύμα στις αστυνομικές Αρχές.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι ο 8ος ανήλικος, φέρεται να είναι ο «εμπνευστής» των βασανιστηρίων του 15χρουνου. Οι Αρχές μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Αλβανία απ’ όπου κατάγεται.

Το θύμα φέρεται να έχει αναφέρει ότι αυτός ήταν που έστελνε τα βίντεο σε κινητά άλλων μαθητών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος 15χρονος δεν ήταν στο ίδιο σχολείο με το θύμα αλλά πήγαιναν στο ίδιο φροντιστήριο.

Έρχονται νέα εντάλματα – Η εμπλοκή των 4 κοριτσιών

Τις επόμενες μέρες αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς – σύμφωνα με πληροφοορίες – θα υπάρξουν έξι νέα εντάλματα σύλληψης. Τα τέσσερα εντάλματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αφορούν σε κορίτσια, τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, τα οποία φέρονται να ήταν μπροστά, χωρίς όμως ο 15χρονος να τους έδωσε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο.

Κατά την απολογία τους, οι συλληφθέντες φέρονται να αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνήθηκαν ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό. «Δεν τον βίασα. Όλοι συμμετείχαμε στις πράξεις. Πειραματιζόμασταν. Αμέσως πριν και αμέσως μετά τη σκηνή που έχει καταγραφεί στο βίντεο, ο 15χρονος είχε κάνει το ίδιο σε εμένα», δήλωσε ένας από τους κατηγορούμενους, χωρίς να καταφέρει να πείσει τον ανακριτή.

«Δεν ήμουν μπροστά»

Μια από τις ανήλικες μαθήτριες ωστόσο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του 15χρονου από το Ίλιον και αναμένεται να κληθεί τις επόμενες μέρες, μίλησε στην κάμερα του Star.

“Δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν ήμουν μπροστά στη σκηνή του βιασμού. Ενώ εγώ συμπαραστέκομαι στο παιδί και του δίνω κουράγιο, μου λένε να πεθάνουν οι γονείς μου και εγώ φοβάμαι να κυκλοφορήσω” είπε η κοπέλα.

Όπως λέει η μαθήτρια, δέχεται καθημερινά απειλές μέσα από το διαδίκτυο: “Την ημέρα που γινόταν αυτό είχα κανονίσει με μια άλλη κοπέλα να πάμε βόλτα και έτυχε να περάσουμε να πούμε ένα γεια. Είπαμε “γεια” απ’ έξω, φύγαμε και μετά εγώ προσωπικά το έμαθα όταν αυτά τα βίντεο άρχισαν να διαδίδονται στο σχολείο μου”.

“Ντρέπομαι γι’ αυτά τα παιδιά που άσκησαν βία σε έναν συνομίληκo τους. Θέλω να πω ένα κουράγιο στο παιδί γιατί στη θέση αυτού του παιδιού θα μπορούσα να ήμουν και εγώ” είπε η μαθήτρια.

Διαβάστε επίσης:

Ρέθυμνο: Νεκρός άνδρας σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και καταστήματα μέχρι την Πρωτοχρονιά

Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία: «Οι ευθύνες είναι αλλού», λέει ο δικηγόρος του οδηγού – Στο μικροσκόπιο το GPS (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34