search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:29
MENU CLOSE

«Κυκλώνας βόμβα» στις ΗΠΑ: 22χρονη πέθανε μέσα στο αυτοκίνητό της – Ήταν εγκλωβισμένη για 18 ώρες (Video)

27.12.2022 17:52
ipa_new

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στις ΗΠΑ, καθώς η σφοδρή χιονοθύελλα που τις πλήττει αυξάνει συνεχώς τον αριθμό των θυμάτων.

Μια 22χρονη γυναίκα πάγωσε μέχρι θανάτου μέσα στο αυτοκίνητό της, στο οποίο εκτιμάται ότι εγκλωβίστηκε για 18 ώρες μέχρι να βρεθεί η σορός της, την ώρα που επέστρεφε σπίτι της από τη δουλειά στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τη DailyMail, η 22χρονη Άντελ Τέιλορ πέθανε μέσα στο αυτοκίνητό της, το οποίο παγιδεύτηκε στη χιονοθύελλα την περασμένη Παρασκευή (23/12).

Το ανατριχιαστικό είναι ότι έστειλε μήνυμα στην οικογένειά της, σε ομαδική συνομιλία στα social media, για να τους ενημερώσει ότι έχει εγκλωβιστεί σε περίπου 50 ίντσες (1,27 μέτρα) χιονιού.

Σύμφωνα με τις Αρχές, που ενημέρωσαν για τον αριθμό των νεκρών χθες Δευτέρα, η 22χρονη ήταν η μία από τους τρεις που βρέθηκαν νεκροί στα οχήματά τους, καθώς φαίνεται ότι παραβίασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας που είχε τεθεί σε ισχύ λόγω των πρωτοφανών καιρικών συνθηκών που πλήττουν τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νέας Υόρκης.

Μάλιστα, οι Αρχές προειδοποιούν ότι μπορεί να βρεθούν και άλλες σοροί μέσα σε παγιδευμένα από το χιόνι οχήματα, καθώς η χιονοθύελλα αναμένεται να συνεχιστεί και να πέσει άλλο ένα μέτρο χιόνι στο Μπάφαλο.

Η 22χρονη έστειλε στην οικογένειά της ένα τελευταίο βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό της, μια μέρα πριν εντοπιστεί η σορός της. Ο θάνατός της πιθανότατα οφείλεται σε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα και όχι σε υποθερμία από το κρύο, δήλωσε η μητέρα της.

Μιλώντας σε τοπικό μέσο της Βόρειας Καρολίνας, στη γενέτειρα της 22χρονης, η μητέρα της εξέφρασε την αγωνία που ένιωσε για την κόρη της, όταν τους έστειλε το βίντεο 16 δευτερολέπτων, όπου φαίνεται να ανοίγει το παράθυρο του αυτοκινήτου της και απ’ έξω φαίνεται το χιόνι που έχει πλήξει την περιοχή ενώ ακούγεται και ο άνεμος που ουρλιάζει.

Διαβάστε επίσης:

Τζο Μπάιντεν: Ούτε μία, ούτε δύο αλλά… 5 προτάσεις γάμου χρειάστηκε η Τζιλ για να πει το «ναι» (video)

Πλημμύρισε η αρχαία Πέτρα της Ιορδανίας – Απομακρύνθηκαν όλοι οι τουρίστες (Photos/Video)

Πόλεμος Γερμανίας – Γαλλίας, εμφύλιος στις ΗΠΑ, πρόεδρος ο Έλον Μασκ – Οι …προφητείες Μεντβέντεφ για το 2023

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:23