search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:11
MENU CLOSE

Ρεβεγιόν με Πάολα – Πλούταρχο στο Mega και Χριστούγεννα με ειδήσεις Alpha και Νίκο Μάνεση

27.12.2022 19:02
paola_new

H περασμένη Παρασκευή αν και προπαραμονή Χριστουγέννων είχε χαμηλές τηλεθεάσεις. Μόνον το επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» κατάφερε διψήφιο ποσοστό και το αμέσως καλύτερο- μονοψήφιο πάνω από την περιοχή του 5%- σημείωσε το γιορτινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η μυθοπλασία σε γενικές γραμμές πήγε «διακοπές» και για μια ακόμη φορά το «γκελ» που έχει στους τηλεθεατές ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος αποτυπώθηκε στην τηλεθέαση που είχε η μουσική αισθηματική κωμωδία «Η κόμισσα της Κέρκυρας» η οποία ήταν το τέταρτο καλύτερο πρόγραμμα της ημέρας. Στις άλλες θέσεις κυριάρχησαν οι ειδήσεις και τα τηλεπαιχνίδια.

Το Σάββατο οι αποδόσεις των προγραμμάτων θύμισαν… καλοκαίρι. Τις περισσότερες προτιμήσεις ωστόσο συγκέντρωσε το βραδινό του Mega με Πάολα και Πλούταρχο- μπουζούκια αλα TV δηλαδή. Δεύτερη επιλογή το «Just the 2 of Us».

Και την Παραμονή των Χριστουγέννων καταγράφηκε, αν και με χαλαρότητας, προτίμηση στα δελτία των καναλιών, σε γενικές γραμμές.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα ελάχιστοι ήταν μπροστά στις τηλεοράσεις βραδιάτικα. Από όσους πάντως μπροστά στις οθόνες οι περισσότεροι καταγράφηκαν από τη Nielsen στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Το δεύτερο σε απήχηση ήταν το εορταστικών διαθέσεων ενημερωτικό «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων καθώς δεν υπήρχαν επεισόδια σειρών μυθοπλασίας σε πρώτη προβολή η ειδησεογραφία και τα τηλεπαιχνίδια είχαν την τιμητική τους.

Την καλύτερη απόδοση σημείωσαν τα  σε επανάληψη επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Τρίωρη στάση εργασίας αύριο από όλους τους εργαζόμενους – Γίνεται λόγος για «πάρτι συμβάσεων»

Επέστρεψε στο «Βήμα» η Δήμητρα Κρουστάλλη

ΑΝΤ1: Νέα επικεφαλής στον Όμιλο διεθνώς η Λίντα Τζένσεν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:11