search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:54
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Νέα επικεφαλής στον Όμιλο διεθνώς η Λίντα Τζένσεν

27.12.2022 15:14
ΑΝΤ1 LINDA JENSEN

Επικεφαλής όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν 31 κανάλια & 3 συνδρομητικές ψηφιακές πλατφόρμες, σε 3 ηπείρους, αγγίζοντας ένα παγκόσμιο κοινό που ξεπερνάει τα 150 εκατομμύρια ανθρώπους, είναι και τυπικά από σήμερα η Λίντα Τζένσεν (Linda Jensen).

Η κ. Τζένσεν αναλαμβάνει τη θέση Group Chief Executive Officer του Ομίλου διεθνώς στο πλαίσιο της περαιτέρω ενδυνάμωσης και επέκτασης της παρουσίας του Ομίλου ΑΝΤ1 παγκοσμίως και θα συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων του Ομίλου, στην παγκόσμια αγορά  media και ψυχαγωγίας, όπως υπογραμμίζεται από τον μιντιακό όμιλο.

Η Λίντα Τζένσεν διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις διεθνών ηγετικών ομίλων media, όπως το HBO, το MTV και το CME, όπου με σύγχρονη οπτική, εξαιρετικές ικανότητες στρατηγικής και ανάπτυξης περιεχομένου καθώς και βαθιά γνώση της διεθνούς αγοράς, συνέβαλλε αποτελεσματικά στην ενδυνάμωσή τους.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ συνεχίζει με υψηλούς στόχους και στρατηγικές κινήσεις να επεκτείνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα σε νέες αγορές και νέες τεχνολογίες, και παράλληλα ενισχύεται διαρκώς με κορυφαία στελέχη υψηλής τεχνογνωσίας και μακροχρόνιας εμπειρίας.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά, υποδέχομαι τη Λίντα στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Η σπουδαία εμπειρία της θα συμβάλλει σημαντικά στη φιλόδοξη στρατηγική ανάπτυξη του Ομίλου μας παγκοσμίως και θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στις δραστηριότητές μας».

«Είμαι ενθουσιασμένη που αναλαμβάνω CEO του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Η μακρά ιστορία του Ομίλου σε δημιουργία εξαιρετικού περιεχομένου σε συνδυασμό με το όραμα για συνεχή πρόοδο και πρωτοπορία στη αγορά των media, αποτελούν θεμέλιο για ανάπτυξη. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους νέους συναδέλφους μου και μαζί να δημιουργήσουμε ξεχωριστές εμπειρίες ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια», δήλωσε η Λίντα Τζένσεν.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Έρχεται νέα σειρά – Η θριλερική «Πτώση» (Photos)

Ανασχεδιασμοί και εξελίξεις στην συνδρομητική τηλεόραση

Γιώργος Παπαδάκης: Επέστρεψε στο «Καλημέρα Ελλάδα» μετά από 19 μέρες – «Ήρθε ο… Λάζαρος!» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:52