search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:09
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Έρχεται νέα σειρά – Η θριλερική «Πτώση» (Photos)

27.12.2022 11:12
ptosi new

Από τα σίγουρα της ΕΡΤ για το δεύτερο ημίχρονο της σεζόν είναι το κοινωνικό θρίλερ «Η πτώση», έτοιμη ως φαίνεται να ριχτεί στη μάχη της τηλεθέασης λίγο μετά την αλλαγή έτους.

Κεντρικό ρόλο θα έχει ο Χρήστος Λούλης ο οποίος ξαναφορά την λευκή ιατρική ποδιά (τον είχαμε δει και πέρσι στο πολύ καλό «Ψέματα» του Alpha να κάνει έναν διακεκριμένο γιατρό).

Στη νέα σειρά της ΕΡΤ1 ο Λούλης κάνει τον καταξιωμένο χειρουργό Φίλιππο Ραζή και η πλοκή μυστηρίου αρχίζει όταν έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα στο οποίο εργάζεται βρίσκει ένα εγκαταλελειμμένο 12χρονο κορίτσι Ρομά, που σφαδάζει από τον πόνο.

Ο ίδιος βρίσκεται εκτός υπηρεσίας, όμως βλέποντας ότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του παιδιού, αποφασίζει να το χειρουργήσει.

Στο χειρουργείο συνειδητοποιεί ότι ο νεφρός του κοριτσιού λείπει.

Το επόμενο πρωί, το κορίτσι πεθαίνει και κανείς δεν ψάχνει γι’ αυτό εκτός από μια μετανάστρια, την Μπελού Αλσάμπα (την κάνει η Αλίκη Ανδρειωμένου), που φαίνεται να γνωρίζει γιατί το κορίτσι πέθανε. Προσεγγίζει τον Φίλιππο και του ζητάει να τη βοηθήσει, επειδή η ζωή της κινδυνεύει από εκείνον, τον Σιρχάν (Πανάγος Ιωακείμ) που οδήγησε στο θάνατο τη μικρή Ρομά.

Και σ αυτό το σημείο ο ο Ραζής βρίσκεται σε… σταυροδρόμι. Πρέπει να πάρει μια απόφαση ζωής… Να ασχοληθεί με τη γυναίκα του -την κάνει η Θάλεια Ματίκα, (η οποία είχε να εμφανιστεί στην τηλεόραση απο τις 8 Λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου) – ή να αγωνιστεί για έναν καλύτερο κόσμο; Όταν αποφασίσει να βοηθήσει την Μπελού, ο κόσμος θα γυρίσει… ανάποδα για τον ίδιο.

Το σενάριο είναι της Τίνας Καμπίτση, η σκηνοθεσία είναι του Χρίστου Γεωργίου και τη σεναριακή ομάδα αποτελούν οι Σελήνη και Νιόβη Παπαγεωργίου.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Βάνα Πεφάνη, Ιωάννης Παπαζήσης, Λένα Παπαληγούρα, Εριέττα Μανούρη (η «Σεμίνα» στον περσινό κύκλο του Σασμού), Σωτήρης Χατζάκης, Γιώργης Τσαμπουράκης κ.ά.

Διαβάστε επίσης

Ανασχεδιασμοί και εξελίξεις στην συνδρομητική τηλεόραση

Γιώργος Παπαδάκης: Επέστρεψε στο «Καλημέρα Ελλάδα» μετά από 19 μέρες – «Ήρθε ο… Λάζαρος!» (video)

Πάμελα Άντερσον: Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή της στο Netflix

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:06