search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 09:04
MENU CLOSE

Χρήστος Λούλης για το φιλί στο Maestro: «Η κοινωνία έχει γίνει πιο δεκτική – Δεν άνοιξε ρουθούνι» (Video)

18.12.2022 14:15
xristos_loulis

Αναδρομή στο 2003, όταν ένα φιλί μεταξύ δύο ανδρών στο «Κλείσε τα μάτια» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη προκάλεσε τις αντιδράσεις τηλεθεατών που επέφεραν πρόστιμο 100.000 ευρώ από το ΕΣΡ στο Μega, έκανε ο Χρήστος Λούλης.

Συγκρίνοντας εκείνη την εποχή με την gay ερωτική σκηνή στο «Maestro», ο ηθοποιός είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»: «Νομίζω πως η κοινωνία έχει γίνει πιο δεκτική, δεν άνοιξε ρουθούνι, δεν πήγε στο ΕΣΡ».

»Μας αρέσει καμιά φορά να γκρινιάζουμε και να λέμε ότι δεν αλλάζει τίποτα. Κάτι αλλάζει, δεν είμαστε η ίδια κοινωνία όπως πριν από 20 χρόνια. Ένα απλό φιλί δόθηκε με τον Χριστόφορο ήταν στο “Κλείσε τα μάτια” και έγινε χαμός», πρόσθεσε ο Χρήστος Λούλης.

«Το Maestro εννοείται ότι άξιζε να είναι στο Netflix ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Μακάρι να γίνει το έναυσμα να ξεκινήσει κάτι και να ανοίξουν πόρτες και για άλλα πράγματα. Για να έχουμε, όμως, την ανάλογη συνέχεια θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε ελληνικές ιδέες, μικρές και μαζεμένες σειρές. Όχι με 150 επεισόδια, ούτε καν 30. Να είναι μεταξύ 6 με 15 επεισόδια, κάπου εκεί, το οποίο αναγκαστικά για την ελληνική τηλεόραση και την ελληνική αγορά δεν είναι ελκυστικό για τα κανάλια. Εάν δεν ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και αυτό που φέρει το όνομά του δεν ξέρω εάν θα μπορούσε κάποιος άλλος να τα καταφέρει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: «Υπάρχουν και μπαμπάδες που θέλουν τη συνεπιμέλεια για άλλους λόγους» (Video)

Σπίτι με το MEGA: Η συγκινητική στιγμή με τη Σοφία Βόσσου και το «Φιλαράκι» (Video)

Ξέσπασε εναντίον του Λιάγκα η Μαρία Σολωμού: «Όταν δεν ασχολείσαι με αυτό που σχολιάζεις, λες άσχετα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 09:02