search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:48
MENU CLOSE

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Απολογούνται οι τελευταίοι δυο από τους συλληφθέντες

27.12.2022 08:39
efivos_new

Στον ανακριτή παρουσιάζονται σήμερα οι υπόλοιποι δύο από τους έξι ανήλικους συλληφθέντες για την υπόθεση ομαδικού βιασμού 15χρονου συνομήλικου τους, στο Ίλιον.

Τρεις ακόμα έφηβοι έχουν ήδη προφυλακιστεί και ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη.

Οι κατηγορούμενοι μαθητές φέρονται να παραδέχτηκαν σεξουαλικές πράξεις, αλλά χωρίς χρήση βίας. Οι ανήλικοι δρούσαν ως εγκληματική ομάδα, και σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρονται να τραβούσαν βίντεο με τις πράξεις τους.

Για ακόμα δύο εφήβους, οι οποίοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στην ποινική δικογραφία, δύο αγόρια ηλικίας 15 και 16 ετών, αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, με τον ένα, σύμφωνα με πληροφορίες να φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία, τόπο καταγωγής του.

Οι αρχές εξετάζουν παράλληλα και τον ρόλο τεσσάρων έφηβων κοριτσιών. Πρόκειται για τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, οι οποίες με βάση την κατάθεση του 15χρονου δεν είχαν κάποιο ρόλο αλλά φέρεται να βρίσκονταν μπροστά τη στιγμή του μαρτυρίου, του ομαδικού βιασμού του και της καταγραφής του σε βίντεο από κινητά τηλέφωνα. Θα εξεταστούν τα συγκεκριμένα κορίτσια, καθώς δεν φαίνεται να έκαναν τίποτα προκειμένου να αποτρέψουν τη συγκεκριμένη φρικιαστική πράξη.

Τα βίντεο

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους τουλάχιστον δύο βίντεο που έχουν καταγράψει ανήλικοι και τα εξετάζουν. Σύμφωνα με τον δικηγόρο ενός εκ των κατηγορουμένων ακούγονται στο ένα βίντεο δύο φράσεις που επαναλαμβάνονται φωναχτά, οι οποίες παραπέμπουν σε συμπλοκές οπαδών, που έχουν γίνει κατά το παρελθόν, με ένα περιστατικό πριν από αρκετές δεκαετίες που είχε γίνει σύνθημα, όπου ένας οπαδός τότε είχε βιαστεί ομαδικά από τους οπαδούς άλλης ομάδας ως… «τιμωρία».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Ανοιξιάτικο σκηνικό – Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία (Videos)

Χαλκιδική: 76χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:48