search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 09:09
MENU CLOSE

Δένδιας για λιποθυμικό επεισόδιο: «Είμαι απολύτως καλά, με δύο αμυχές από την πτώση»

29.12.2022 13:43
dendiasagiooros

Ανάρτηση μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε το πρωί στο Άγιο Όρος έκανε ο Νίκος Δένδιας που ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του.

«Ευχαριστώ θερμά όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία μου. Είμαι απολύτως καλά, με δύο αμυχές από την πτώση και εντυπωσιασμένος από όσα είδα και άκουσα από την 1η επίσκεψη ΥΠΕΞ στο Άγιο Όρος τα τελευταία 11 χρόνια. Δεσμεύθηκα να επιστρέψω σύντομα» έγραψε ο Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άμεσα μετέβη γιατρός από το Κέντρο Υγείας που βρίσκεται στις Καρυές και τον εξέτασε.

Ο Νίκος Δένδιας είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο αποφασίστηκε να διακόψει την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος. Νωρίτερα ρεπορτάζ από τοπικό σάιτ, ανέφερε ότι ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών είχε τραυματιστεί στα δόντια και τη μύτη.

Σημειώνεται πως η επίσκεψή του ξεκίνησε χθες με μια περιπέτεια, καθώς λόγω πυκνής ομίχλης, το ελικόπτερο που τον μετέφερε δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο των Καρυών, ούτε σε εκείνο της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου και τελικά κατέβηκε στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας.

Διαβάστε επίσης:

ΥΠΕΞ για Τσαβούσογλου: «Στην ωμή και πρωτόγνωρη απειλή βίας, προτάσσουμε τους κανόνες»

Οικονόμου για Τσαβούσογλου: Η Ελλάδα ούτε εκφοβίζεται ούτε τρομοκρατείται

Τσίπρας: Στη Βραζιλία για την ορκωμοσία του Λούλα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 09:08