search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:02
MENU CLOSE

Έλον Μασκ τρολάρει Άντριου Τέιτ: Καλύτερα να φτιάχνεις πίτσα στο σπίτι

01.01.2023 18:34
tate pizza

Με ένα καυστικό σχόλιο ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Twitter Έλον Μασκ τρόλαρε τον μισογύνη, ακροδεξιό Άντριου Τέιτ μετά την εξέλιξη που είχε η διαδικτυακή διαμάχη του με την ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ και τη σύλληψή του από τις ρουμανικές αρχές με τις κατηγορίες για βιασμό και λαθραία διακίνηση ανθρώπων.

«Μερικές φορές είναι απλά καλύτερο να φτιάχνεις πίτσα στο σπίτι», έγραψε ο Μασκ σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο Έλον Μασκ προφανώς αναφερόταν στην εικασία ότι, ίσως, τον Άντριου Τέιτ τον συνέλαβε η αστυνομία να κρύβεται στη Ρουμανία, αφού δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο κρατούσε ένα κουτί πίτσας, από γνωστή αλυσίδα στη χώρα. 

Ο 36χρονος influencer συνελήφθη στο εξοχικό του στην πόλη Pipera, Voluntari, στα περίχωρα του Βουκουρεστίου, μαζί με τον αδελφό του Tristan και δύο Ρουμάνους, ως ύποπτος για βιασμό, εμπορία ανθρώπων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. 

Ο Τέιτ, πρώην kickboxer, είχε αποκλειστεί από το Twitter το 2017 για τις μισογυνιστικές του απόψεις και τη ρητορική μίσους, αλλά επανήλθε τον περασμένο μήνα, αφότου ο Μασκ προχώρησε στην εξαγορά της πλατφόρμας.

«Πληρωμένη» απάντηση στον «τοξικό» influencer, Άντριου Τέιτ, είχε δώσει και η Γκρέτα Τούνμπεργκ. Η Σουηδέζα ακτιβίστρια, η οποία είχε γίνει στόχος των εμπρηστικών δηλώσεων του Άντριου Τέιτ τοποθετήθηκε δημόσια, με αφορμή τη σύλληψή του στη Ρουμανία.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ακτιβίστρια έγραψε στο Twitter: «Αυτά συμβαίνουν όταν δεν ανακυκλώνεις το κουτί της πίτσας», προκαλώντας δεκάδες χιλιάδες σχόλια και εκατοντάδες χιλιάδες retweets.

Διαβάστε επίσης:

Βραζιλία: Ο Λούλα επιστρέφει στην Προεδρία σε μια διχασμένη χώρα (Photos/Video)

Η ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα αναχαίτισε 45 drones ιρανικής κατασκευής την πρώτη ημέρα της χρονιάς

Επεισοδιακή Πρωτοχρονιά στη Γερμανία: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:59