search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:58
MENU CLOSE

«Λονδίνο» και σήμερα η Λάρισα – Πυκνή ομίχλη «σκεπάζει» την πόλη (Photos)

04.01.2023 10:06
larisa_omixli_new
onlarissa.gr

«Πνιγμένη» στην ομίχλη είναι και σήμερα (Τετάρτη 4/1) το πρωί η Λάρισα.

Η ορατότητα παραμένει περιορισμένη παρά το ξημέρωμα, ενώ ο ήλιος βρίσκεται κρυμμένος πίσω από την πυκνή ομίχλη, που παράλληλα ανεβάζει την υγρασία στο 100% δημιουργώντας μία αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, η πόλη βιώνει εδώ και ημέρες το παράδοξο για τα δεδομένα της περιοχής φαινόμενο σε τόσο μεγάλη διάρκεια και έκταση.

Ο αναλυτής καιρού Θεοφάνης Χατζηγρίβας, προβλέπει τι θα γίνει με το τοπίο στην ομίχλη που ήρθε και έγινε μόνιμο το τελευταίο διάστημα στη Λάρισα. Όπως εξηγεί, «τουλάχιστον μέχρι ανήμερα του Άι Γιάννη, θα μας συντροφεύουν οι πυκνές ομίχλες, με έμφαση το εσωτερικό και τη Μακεδονία.

Άξιο αναφοράς οι τοπικά ολοήμερες ομίχλες κυρίως σε τμήματα της Θεσσαλίας, και κυρίως της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας, κρατώντας μάλιστα τη θερμοκρασία κοντά στους 6 με 7 βαθμούς Κελσίου ακόμη και το μεσημέρι, και ενώ αρκετές περιοχές βρίσκονται στους 17 με 18!!!

Αυτό βέβαια είναι πεδινό χαρακτηριστικό, γιατί ανεβαίνοντας σε κάποια γύρω ορεινή περιοχή, ο ήλιος θα είναι υπέρλαμπρος, με τη θερμοκρασία αρκετούς βαθμούς υψηλότερα».

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός λόγω τροχαίου – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο ρεύμα προς Πειραιά (Video/live χάρτης)

Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες αυτοκίνητο του διπλωματικού σώματος

Νότης Μαυρουδής: Σοκ και θλίψη για τον θάνατό του – Πολιτικοί και καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον σπουδαίο συνθέτη (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:58