search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:43
MENU CLOSE

Πατέρας Καρολάιν: «Δεν θέλουμε καμία σχέση με τους γονείς του Μπάμπη – Η μικρή Λυδία περνά όμορφα στις Φιλιππίνες» (Video)

05.01.2023 18:04
babis_new

Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νέα ζωή της μικρής Λυδίας, αλλά και στις σχέσεις που έχει με την οικόγενεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» επανέλαβε ότι ο γαμπρός του ήταν μπλεγμένος με διακίνηση ναρκωτικών και αυτός ήταν ο λόγος που τη σκότωσε.

Μάλιστα, σημείωσε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έστειλε επιστολή τόσο στον ίδιο, όσο και στους γονείς του, στην οποία παραδέχεται ότι είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά και πως την Καρολάιν την σκότωσε συμμορία. 

Αναφερόμενος στο τι κάνει αυτήν τη στιγμή η μικρή Λυδία, είπε ότι «είναι πολύ χαρούμενη και διασκεδάζει. Ζει σε ένα μεγάλο σπίτι με την αδελφή της μητέρας της στις Φιλιππίνες, όπου περνά πολύ όμορφα».

Όπως δήλωσε ο Ντέιβιντ Κράουτς, «είμαι σε επαφή μαζί της τακτικά και έχω πολλές φωτογραφίες της που τη δείχνουν να περνά υπέροχα, παίζοντας με τα άλλα παιδιά. Θα πάει και σχολείο σε λίγο».

Τι είπε για τους γονείς του Μπάμπη

Συνεχίζοντας, μίλησε για τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, λέγοντας ότι «νομίζω ότι είναι πολύ ανόητοι να θέλουν να φέρουν πίσω στην Ελλάδα (την Λυδία) και να διεκδικούν την επιμέλειά της, όταν είναι τόσο χαρούμενη (στις Φιλιππίνες)».

«Νομίζω ότι είναι πολύ λάθος οι γονείς του ανθρώπου που δολοφόνησε τη μητέρα της, να έχουν ποτέ κάποια σχέση μαζί τους», πρόσθεσε ο πατέρας της Καρολάιν.

Για τη γιαγιά της Λυδίας και μητέρα της Καρολάιν είπε πως «θα επιστρέψει (στην Ελλάδα) κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα. Η μητέρα της Καρολάιν δεν είναι με την Λυδία αυτήν τη στιγμή. Μένει σε διαφορετικό μέρος των Φιλιππίνων».

Τόνισε για ακόμη μια φορά ότι δεν θέλει η εγγονή του να έχει επαφές με τους άλλους παππούδες της, λέγοντας: «Δεν τους θέλω στο σπίτι και δεν θέλω η Λυδία να έχει καμία σχέση μαζί τους. Όταν η Καρολάιν ζούσε στην Αθήνα, τους είδε μόνο τρεις φορές. Είμαι θυμωμένος».

Τέλος, επισήμανε ότι: «Ο πατέρας (του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου) δεν λέει τίποτα, απλά κοιτάζει το πάτωμα και δεν λέει τίποτα. Αλλά, η μητέρα πιστεύει ότι ο γιος της είναι υπέροχος και αθώος. Και όσο το πιστεύει αυτό, δεν θέλω να έχει καμία σχέση με τη Λυδία» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Τόπαλος: Βουβός θρήνος στο τελευταίο αντίο στον 16χρονο πυγμάχο (Video)

Τimes: Τα Γλυπτά του Παρθενώνα, σύντομα, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα

ΕΟΔΥ: Στο «κόκκινο» τα νοσοκομεία λόγω κορωνοϊού – Θερίζει η γρίπη με 6 νεκρούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:43