search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:36
MENU CLOSE

Επίθεση και απειλές Κούγια κατά της Κουτσελίνη: «Κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας» (video)

09.01.2023 14:58
kougias_new

Εκτός εαυτού βγήκε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, με δημοσιογράφο της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη, για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Μετά την απόφαση για διακοπή της δίκης για την Τετάρτη (11/1), ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πιέστηκε από τον σύζυγό της και τον τότε δικηγόρο της να δώσει συνέντευξη στον Γιώργο Σόμπολο. Σε εκείνο το σημείο, η δημοσιογράφος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», Κατερίνα Σουλιώτη, αντέδρασε, προκαλώντας την… έκρηξη του κ. Κούγια.

Εμφανώς εκνευρισμένος και ιδιαίτερα επιθετικός, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέβασε τους τόνους, εξαπολύοντας και απειλές κατά της Ζήνας Κουτσελίνη και των συνεργατών της…

«Μην διακόπτετε! Μην ξαναδιακόψεις ποτέ! Εσύ ειδικά από την εκπομπή την οποία προέρχεσαι. Τελευταία φορά! Στα παλιά μου τα παπούτσια ο συνάδελφός σας! Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί και τρως εκεί και καταστρέφει ανθρώπους… Κι εσύ κι αυτή θα λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη. Κι αυτός με τα πράσινα παπουτσάκια, που γράφει κάθε μέρα για τη γυναίκα αυτή κι έκανε ολόκληρο λίβελο στην εφημερίδα του… Να ξέρετε ότι θα βρείτε τον μπελά σας πολύ άσχημα, κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας. Τα σπίτια σας να σώσετε από τις αγωγές και τις μηνύσεις. Άφησε με να τελειώσω, δεν είσαι μόνη σου εδώ. Παραπλάνησαν τη γυναίκα και της έβαζαν δικηγόρους. Δεν είστε εκπομπή εσείς, είστε γραφείο ευρέσεως δικηγόρων, όπως και μια άλλη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Η κ. κατηγορουμένη έχει πλέον υπεράσπιση, δεν είναι σάκος του μποξ και θα λογοδοτήσετε όλοι σας. Όσοι κονομήσανε, κονομήσανε».

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν είμαι ανώμαλος, δεν έχω βιάσει ποτέ καμία – Οι γυναίκες με αγάπησαν

Παναγιώτης Τζένος: Την Τρίτη στην Πάτρα η κηδεία του δημοσιογράφου

Ηλεία: Τραγωδία στον Λάλα – Νεκρός 15χρονος μαθητής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:35