search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:58
MENU CLOSE

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Η Μαργαρίτα μπροστά σε δίλημμα – Θα καταδώσει τον ίδιο της τον γιό;

10.01.2023 09:37
margaret alexis new

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου επιστρέφει στους δέκτες μας και στη συχνότητα του Mega η «Γη της ελιάς». Το πολύκροτο σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου επιστρέφει και οι εξελίξεις, θα είναι και πάλι ανατρεπτικές.

Μοχλός των εξελίξεων θα είναι για άλλη μια φορά ο Αλέξης, ο οποίος, μετά από την σύντομη «περιπέτειά» του με την Μυρτάλη έχει πλήρως… αποσυντονιστεί.

Ο γιος της Μαργαρίτας έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του και η συμπεριφορά του γίνεται κάθε μέρα και πιο ακατανόητη και επιθετική.

Για τη Μαργαρίτα, που την υποδύεται ως γωνστόν η Λυδία Κονιόρδου, ο Αλέξης είναι πηγή μόνιμης αγωνίας.

Τα νέα επεισόδια της «Γης της ελιάς» θα επιβεβαιώσουν τους χειρότερους φόβους της Μαργαρίτας. Ο Γεράσιμος, ο άνθρωπος που μπήκε στη ζωή της τυχαία, χάρη στην συνεργασία που έχει με την Χάιδω, θα βρει φρικτό θάνατο.

Ο επιχειρηματίας που ξύπνησε στη Μαργαρίτα ρομαντικά αισθήματα μετά από χρόνια, που της επέτρεψε να ονειρευτεί ότι θα μπορούσε να έχει και αυτή έναν άνθρωπο στο πλευρό της, θα πέσει θύμα της τυφλής οργής του Αλέξη.

Η Μαργαρίτα, φυσικά, δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα ότι ο γιος της είναι ο δράστης του εγκλήματος.

Όμως, οι απειλές που είχε εκτοξεύσει ο Αλέξης εναντίον του Γεράσιμου όταν κατάλαβε πως «κάτι τρέχει» με τη μητέρα του και η αντίδρασή του στις «νουθεσίες» της Αθηνάς την έχουν βάλει σε υποψίες.

Υποψίες που ενισχύονται και από κάποια άλλα περιστατικά ύποπτων θανάτων με κορυφαία την περίπτωση της άγριας δολοφονίας του αδελφού του Νικήτα στο σπίτι που συγκατοικούσε με τη Μυρτάλη.

Η Μαργαρίτα δεν θα αργήσει να συνδέσει τα γεγονότα και να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ένοχος για τα αποτρόπαια εγκλήματα είναι ο γιος της.

Και έτσι θα βρεθεί σε ένα τεράστιο ηθικό δίλημμα: Θα μιλήσει για τις υποψίες της στον αστυνομικό Κουράκο ή θα προσπαθήσει να βρει μόνη της λύση για τα προβλήματα του Αλέξη; Θα οδηγήσει τον ίδιο της τον γιο, για τον οποίο γνωρίζει ότι χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας, στη φυλακή; Και πώς θα αντέξει το βάρος μιας τέτοιας απόφασης; Η συνέχεια επι της οθόνης μας, απο την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης

To τελευταίο αντίο σήμερα στον Παναγιώτη Τζένο

Παραιτήθηκε η Αλεξάνδρα Δασκαλoπούλου από πρόεδρος της ΕΙΙΡΑ

Τηλεθέαση καναλιών: Χαμόγελα στον Σκάι χάρη στο «Survivor all star»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:53