search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:37
MENU CLOSE

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: «Μας έδεσαν πισθάγκωνα, ο γιος μου λύθηκε με ένα ψαλίδι»

11.01.2023 12:36
PERIPOLIKO

Τον τρόμο έζησε η τετραμελής οικογένεια ενός επιχειρηματία, όταν το βράδυ της Τρίτης, ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους στο Παλαιό Φάληρο.

Η εισβολή σημειώθηκε στις 12.30 το βράδυ όταν ο 55χρονος επιχειρηματίας επέστρεφε στο σπίτι του.

Εξω από την είσοδο οι τρεις δράστες του είχαν στήσει καρτέρι και υπό την απειλή όπλου τον ανάγκασαν να ξεκλειδώσει για να μπουν μέσα.

Εκείνη την ώρα στο σπίτι ήταν η σύζυγός του και τα δύο παιδιά του ηλικίας 21 και 17 ετών.

«Φορούσαν κουκούλες, βλέπαμε μόνο τα μάτια τους»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος πατέρες φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως οι δράστες φορούσαν κουκούλες και το μόνο που έβλεπαν εκείνος και η οικογένειά του ήταν τα μάτια τους. Μιλούσαν σπαστά ελληνικά και τους έδεσαν πισθάγκωνα, εκτός από τον μικρό του γιο.

Εκείνος με ένα ψαλίδι, σιγά σιγά, κατάφερε να λυθεί και έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία. Επιπλόν ο 55χρονος είπε πως οι τρεις κακοποιοί έμειναν μέσα στο διαμέρισμα περίπου 45 λεπτά ψάχνοντας για χρήματα, χρυσαφικά και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσαν να αρπάξουν. Αφού πήραν ό,τι βρήκαν, στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η περιγραφή της συζύγου του 55χρονου

Νωρίτερα η σύζυγος του 55χρονου επιχειρηματία, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, για τον εφιάλτη που έζησε αυτή και η οικογένεια της, στα χέρια των ληστών.

Ειδικότερα, η γυναίκα τόνισε ότι είναι καλά στην υγεία της. Σύμφωνα με την μαρτυρία της, όλα συνέβησαν στις 12:30 το βράδυ, όταν 3 άτομα εισέβαλαν στο σπίτι, τους απείλησαν, τους έδεσαν και τους έκλεψαν. Η ίδια είπε ότι δεν γνωρίζει το ύψος της λείας των ληστών.

Οι Αρχές θεωρούν οι ληστές ήξεραν τι ώρα γύριζε ο 55χρονος από τη δουλειά του και ψάχνουν για τυχόν DNA και δακτυλικά αποτυπώματα, καθώς και για εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας. 

Διαβάστε επίσης:

Ισίδωρος Ντογιάκος: Όταν ήταν «χωροφύλακας» του σινεμά… (photos/video)

Πλεύρης: «Υπάρχουν ελλείψεις σε εισπνεόμενα» (Video)

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Έτσι θα γίνει η κηδεία – Τι αποφάσισε η κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:36