search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:05
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Μπογιές έριξαν άγνωστοι στο πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη (Photos/ Video)

11.01.2023 20:18
mpogies- grafeio rapti098-new

Μπογιές έριξαν άγνωστοι έξω από το πολιτικό γραφείο της βουλευτή της ΝΔ Έλενας Ράπτη στη Θεσσαλονίκη και έγραψαν συνθήματα σε τοίχο της πολυκατοικίας.


Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία και με βάση το σύνθημα που γράφτηκε στον τοίχο, η κίνηση φέρεται να προήλθε από συλλογικότητα αντιεξουσιαστών που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και ζητούν την αποφυλάκιση του Β. Σταθόπουλου ο οποίος έχει καταδικαστεί με 19 χρόνια κάθειρξης.


Να σημειωθεί ότι η καταληκτική ημερομηνία συνεδρίασης της δίκης σε δεύτερο βαθμό τόσο του Β. Σταθόπουλου όσο και του Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στην Αθήνα.

Να σημειωθεί επίσης ότι ακριβώς πριν από τρία χρόνια, το πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη έγινε ξανά στόχος αντιεξουσιαστών. Τότε ομάδα αντιεξουσιαστών είχε πετάξει πράσινη μπογιά και είχε γράψει το σύνθημα “ο πόλεμος τώρα ξεκινά”.

Διαβάστε επίσης:

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ποιοι θα παραβρεθούν στην κηδεία του

Κορωνοϊός, ιώσεις και γρίπη «δοκιμάζουν» τις αντοχές του ΕΣΥ: Γιατί ανησυχούν οι ειδικοί, τι λένε για τις ελλείψεις φαρμάκων

Χρηματοδοτεί την παραγωγή και δεύτερου drone το υπουργείο Οικονομικών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:05