search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:50
MENU CLOSE

Μαντζουράνης για Ειδικό Δικαστήριο: Καταθέτουμε μήνυση κατά της γραμματέως του Καλογρίτσα και των ηθικών αυτουργών

13.01.2023 15:30
mantzouranis654- new

Δήλωση για τα όσα διαδραματίζονται στο Ειδικό Δικαστήριο, με την κατάθεση της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα, στη δίκη του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά έκανε ο συνήγορός του Γιάννης Ματζουράνης.

«Μετά τα αμέτρητα παραμύθια για μετρητά σε βαλίτσες αγνώστου χρώματος και προέλευσης, που κατέθεσε χθες η καθοδηγούμενη Ευθαλία Διαμαντή, επί σαράντα έτη ιδιαιτέρα γραμματέας του καθ’ ομολογία της χρεοκοπημένου Χρήστου Καλογρίτσα, επισπεύδεται προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια εναντίον της και εναντίον των ηθικών αυτουργών της συκοφαντικής αθλιότητας» τονίζει ο κ. Ματζουράνης.

«Τα παραμύθια της Χαλιμάς, ή ακριβέστερα της Ευθαλίας, με όλη τη λάσπη που κουβαλούν στις βαλίτσες τους, θα αντιμετωπιστούν στα αρμόδια δικαστήρια, εκτός εάν αποφασίσει να αποκαταστήσει την αλήθεια. Έτσι ή αλλιώς, δεν θα επιτρέψουμε να παραμείνουν στο σκοτάδι της ψευδομαρτυρίας ούτε η ίδια, ούτε και οι κρυπτόμενοι υποβολείς της. Έστι δίκης οφθαλμός» καταλήγει ο συνήγορος του Νίκου Παππά στη δήλωσή του.

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του τέως τη Δευτέρα

Νίκος Παππάς: Μήνυση στη γραμματέα του Χρήστου Καλογρίτσα

Μητσοτάκης από Ανατολική Μακεδονία και Θράκη: «Αυτά τα οποία υποσχεθήκαμε τα κάναμε» (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:47