search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:41
MENU CLOSE

Super League: Νίκη στις καθυστερήσεις για τον Παναθηναϊκό, «λύγισε» τον Άρη ο Ολυμπιακός (Video)

15.01.2023 22:43
panathinaikos

Με πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 και διατήρησε το +4 από την ΑΕΚ, που νωρίτερα είχε επικρατήσει του Παναιτωλικού με 4-1.

Ήταν μια νίκη τεράστιας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας για τον Παναθηναϊκό, που με πέναλτι του Σπόραρ στις καθυστερήσεις, το οποίο κέρδισε ο Κουρμπέλης, απέδρασε από τους Ζωσιμάδες με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Κάπως έτσι, το τριφύλλι διατήρησε το +4 από την δεύτερη ΑΕΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται πλέον μόνος του ο Ολυμπιακός.

Λίγο νωρίτερα, με τον Γιώργο Μασούρα να περνά ως αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και να βρίσκει δίχτυα στην πρώτη επαφή του με την μπάλα, οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 1-0 του Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε ματς για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Έτσι, η ομάδα του Μίτσελ Γκονζάλες έμεινε μόνη της στην τρίτη θέση και στο -3 από την ΑΕΚ, υποχρεώνοντας τον Άρη στη δεύτερη ήττα στα τρία τελευταία παιχνίδια του.

Διαβάστε επίσης:

Super League: Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΚ, 4-1 τον Παναιτωλικό (Video)

Super League: Στραβοπάτησε στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, 0-0 με τον ΟΦΗ

Τσιτσιπάς: «Εμπνέομαι από το πνεύμα των σαμουράι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:41