search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 19:05
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Παραλίγο ισοπαλία μεταξύ τριών καναλιών

18.01.2023 14:26
tiletheasi

Μέσα στο «παιχνίδι» του αδυσώπητου ανταγωνισμού κρατάει τον ΣΚΑΪ το ριάλιτι Survivor All Star.

Χθες Alpha και Mega μοιράστηκαν την πρώτη θέση καθώς είχαν ίδιο μερίδιο σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen. Για μισή ποσοστιαία μονάδα ο ΣΚΑΪ δεν μοιράστηκε το πρώτο σκαλοπάτι με τα άλλα δύο κανάλια.

Βελτιωμένο το μερίδιο του ΑΝΤ1, το οποίον διατηρεί «ανεβασμένο» η πρωινομεσημεριανή ζώνη εκπομπών και η αστυνομικοδιαστική περιπέτεια «Παγιδευμένοι».

Σε απόσταση αναπνοής το Star με το MasterChef να επιδρά στη βελτίωση του μεριδίου του. Το μαγειρικό ριάλιτι «κοίταξε στα μάτια» τον ανταγωνισμό και χθες με βάση τα δεδομένα της Nielsen η σταθερή απόδοση του είναι ένδειξη ότι μια μερίδα τηλεθεατών το επιλέγει παρά τις ελληνικές σειρές που είναι σε ταυτόχρονη μετάδοση αλλά κα το ριάλιτι «Survivor All Star».

Έχει ενδιαφέρον επίσης η απόδοση του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Προσέθεσε κόσμο στη συχνότητα του σταθμού προοδευτικά και σε χρονικές στιγμές κατά τις οποίες ο ανταγωνισμός διαφοροποιήθηκε.

Με άλλα λόγια φαίνεται ότι καθώς ολοκληρωνόταν η μετάδοση επεισοδίων των σειρών «Η Γη της Ελιάς», «Σασμός», «Μαύρο Ρόδο», «Παγιδευμένοι», κάποιοι από εκείνους που ήταν συντονισμένοι σε Alpha, Mega, ΑΝΤ1 «γύρισαν» στο ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης:

Η Μέριλ Στριπ στην τρίτη σεζόν του «Only Murders in the Building» (photo/video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σε EBU και Warner Bros Discovery τα δικαιώματα κάλυψης μέχρι το 2032

Απογευματινή: Η ταυτότητα της εφημερίδας που επανακυκλοφορεί απο τη Δευτέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 19:05