search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 12:41
MENU CLOSE

Ο Κανάκης «καρφώνει» τον Οικονόμου για την Κουτροκόη – «Κοιτάξτε το φίδι! Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε;» (video)

20.01.2023 08:37
antonis-kanakis

Η απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή «Σήμερα» προκάλεσε το προηγούμενο διάστημα πολλές συζητήσεις και ερωτήματα.

Ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε χθες μέσα από το Ράδιο Αρβύλα της Πέμπτης (19/1), την απομάκρυνση της δημοσιογράφου από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Ο Αντώνης Κανάκης παίζοντας σε βίντεο την τελευταία παρουσία της δημοσιογράφου στην εκπομπή σχολίασε τη στάση των συναδέλφων της και πέταξε ατάκα φωτιά κάνοντας λόγο για «φίδια».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Τη Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλίτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλίτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη.

Γλίτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλίτωσε όμως κι αυτή. Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και στην συνέχεια προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα από την τελευταία ημέρα της Ντόρας Κουτροκόη στον ΣΚΑΙ κι όσα της ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου για το αν πιστεύει στο μάτι.

«”Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ματιασμένη αυτήν την εποχή; Για να δούμε…” Και την επόμενη ημέρα… Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Αχ ωραία συναδελφική αλληλεγγύη» είπε ο Αντώνης Κανάκης ολοκληρώνοντας τον σχολιασμό του.

Διαβάστε επίσης:

Στην πρώτη βαθμίδα του βάθρου τηλεθέασης ο «Σασμός»

Πρώτος στην κορυφή ο Σκάι χάρη στην τηλεθέαση του «Survivor all star»

Με παρέμβαση Κομισιόν αλλάζει νόμος για τις συνδρομητικές πλατφόρμες – Η κυβέρνηση πέρασε τροπολογία το βράδυ της Τετάρτης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 12:39