search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:18
MENU CLOSE

Κορυφώνεται η κόντρα Κανάκη – Οικονόμου: «Τα χάνεις με την κατρακύλα και το θράσος της δημοσιογραφίας» (videos)

25.01.2023 10:36
kanakis

Κορυφώνεται η κόντρα του Αντώνη Κανάκη με τον Δημήτρη Οικονόμου, με αφορμή τη στάση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ στην έντονη διαφωνία που είχαν στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα» οι Θάνος Πλεύρης και Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Έχουμε έναν ακόμα καυγά, ένα ακόμα μακελειό στις ενημερωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Θα μου πείτε γίνονται καυγάδες στις ενημερωτικές εκπομπές; Ε, που και που συμβαίνει αυτό. Τι έχει αυτός ο καυγάς; Σε αυτόν τον καυγά έχει ειπωθεί το καλύτερο ανέκδοτο που έχει ακουστεί σε εκπομπή. Έχουμε πει ανέκδοτα, αλλά όλα αυτά είναι γατάκια μπροστά στο ανέκδοτο που θα ακούσετε», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο.

«Τα ανεξάρτητα κανάλια δεν σας αρέσουν», είναι η φράση του Δημήτρη Οικονόμου προς τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, που σχολίασε στο «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης, επαναλαμβάνοντάς την δύο φορές.

«Γελάμε, αλλά είναι να κλαις με το που έχει κατρακυλήσει ένα κομμάτι της δημοσιογραφίας σε αυτή την χώρα. Τα χάνεις και με την κατρακύλα και το θράσος. Είναι φοβερό… Τα ανεξάρτητα κανάλια», τόνισε ο Κανάκης.

Η Κουτροκόη, το «φίδι» και ο Στάθης…

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα» την απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή «Σήμερα».

Παίζοντας σε βίντεο την τελευταία παρουσία της δημοσιογράφου στην εκπομπή, σχολίασε τη στάση των συναδέλφων της και πέταξε ατάκα φωτιά κάνοντας λόγο για «φίδια».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Τη Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλίτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλίτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη.

Γλίτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλίτωσε όμως κι αυτή. Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν τη διώξουν», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και στην συνέχεια προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα από την τελευταία ημέρα της Ντόρας Κουτροκόη στον ΣΚΑΪ κι όσα της ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου για το αν πιστεύει στο μάτι.

«”Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ματιασμένη αυτήν την εποχή; Για να δούμε…” Και την επόμενη ημέρα… Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Αχ ωραία συναδελφική αλληλεγγύη», είπε ο Κανάκης ολοκληρώνοντας τον σχολιασμό του.

Ο Δημήτρης Οικονόμου ανταπόδωσε τα «πυρά» και δεν άφησε να πέσει κάτω η κριτική που του άσκησε ο Αντώνης Κανάκης, μέσω της εκπομπής του.

Με tweet του, ο δημοσιογράφος απάντησε ότι ο Αντώνης Κανάκης, ενώ πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη και έκανε τον ανήξερο, ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Καταλήγοντας, γράφει ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Συγκλονιστικό το σημερινό επεισόδιο (Video)

Φορέας εκπαίδευσης και ασφάλειας επαγγελματιών των ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη

Lloyd Morrisett: Πέθανε ο δημιουργός του θρυλικού «Sesame Street» στα 93 του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:17