search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:06
MENU CLOSE

Θέμα ημερών η υποψηφιότητα Χατζηθεοδοσίου για την Περιφέρεια Αττικής

30.01.2023 15:20
xatzitheodosioy-new

Θέμα ημερών είναι, όπως μαθαίνουμε, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (και επίτιμου διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιά) Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του topontiki.gr, δεν είναι προς το παρόν δεδομένη η στήριξή του από κάποιο κόμμα, αλλά φέρεται αποφασισμένος να κατέβει ακόμη και ως ανεξάρτητος, ενδεχομένως με τη στήριξη και τη συμμετοχή στελεχών κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Ο στόχος του, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι να αντιπαρατεθεί με την κομματικοποίηση της Αυτοδιοίκησης αναζητώντας ευρύτερες συναινέσεις, και θα κινηθεί με σημαία όχι μόνο την ανεξαρτησία του θεσμού από τα κομματικά δεσμά, αλλά και την ανάγκη στήριξης της οικονομίας και των μικρομεσαίων στη δύσκολη περίοδο που διέρχονται εν μέσω των αλλεπάλληλων κρίσεων.

Εν αναμονή λοιπόν…

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Οι δημοσιογράφοι που θα δώσουν την μάχη του σταυρού

«Σιωπηλός» Καραμανλής στη Φλώρινα

Ποιοι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βλέπουν επιστροφή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:06