search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:35
MENU CLOSE

Χαμός στο στούντιο του ΣΚΑΪ: Ο Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της Καραμανλή (Video)

02.02.2023 09:36
varemenos new

Έχει ξεκινήσει για τα καλά ο προεκλογικός αγώνας και έχουν ανάψει τα αίματα. Οι αψιμαχίες των βουλευτών καλά κρατούν. Μία τέτοια έντονη συζήτηση – που ξέφυγε λίγο από τα όρια – έγινε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Υπήρξε μια έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή με αφορμή την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα σε θεατρική παράσταση στο Παλλάς.

Ειδικότερα, η Άννα Καραμανλή εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για τους δύο πιλότους που σκοτώθηκαν στην Ανδραβίδα ξαφνικά αναφέρθηκε στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα

«Πάλι καλά που ο κ. Τσίπρας κράτησε ενός λεπτού σιγή στην ομιλία του στο Περιστέρι» έλεγε κατηγορώντας στη συνέχεια τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι την ημέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου πιλότου, «πήγε χαμογελαστός και συνοδευόμενος από δύο κυρίες σε παράσταση στο θέατρο Παλλάς». 

Η κυρία Καραμανλή έδειξε μάλιστα και μία φωτογραφία, φωνάζοντας: «Αυτή είναι η υποκρισία Τσίπρα».

«Αυτές είναι αθλιότητες. Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη» είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Βαρεμένος, και ενώ η Καραμανλή επέμενε και έδειχνε στο κοινό τη φωτογραφία, ο κ. Βαρεμένος της είπε σε έντονο ύφος ότι δεν μπορεί να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μας και στη συνέχεια της άρπαξε το χαρτί με τη φωτογραφία μέσα από τα χέρια και το τσαλάκωσε.

Τότε η κα Καραμανλή άρχισε να λέει ότι «ο κ. Βαρεμένος επιτέθηκε με χειρονομία σε μια γυναίκα βουλευτή», ενώ ο κ. Βαρεμένος απευθυνόμενος στους παρουσιαστές τη εκπομπης τους ρώτησε εαν «δέχονται οτι μπορεί η κα Καραμανλή να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μιας ολόκληρης παράταξης. Αυτά είναι αθλιότητες!».

Η Άννα Καραμανλή του ανταπάντησε ότι «αφού είχε τη διάθεση ο κ. Τσίπρας να πάει στο θέατρο μετά απο ένα τέτοιο γεγονός και να είναι χαμογελαστός...» (δείτε το βιντεο απο το 4:22 και μετά)

«Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια κυρία» του είπε ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου με τον Γιώργο Βαρεμένο να ανταπαντά «δεν μπορώ τις αθλιότητες». Όταν ηρέμησαν οι τόνοι, ο κ. Βαρεμένος ανέφερε «ότι τα δέχεται όλα στον διάλογο εκτός απο το να αμφισβητεί κάποιος τον πατριωτισμό μου». Παραδέχτηκε ότι χειρονομίες σαν αυτή που έκανε δεν έχουν θέση στον διάλογο και ανέφερε ότι «την παίρνει πίσω»

Διαβάστε επίσης

Κοσμοπλημμύρα στο ERTFLIX για τη σειρά «Το βραχιόλι της φωτιάς»- Ένας στους τέσσερις είδε τα επεισόδια από το κινητό του

ΕΣΗΕΑ κατά Κούγια: Επιτίθεται σε δημοσιογράφους που ερευνούν ή καλύπτουν δικαστικές υποθέσεις

Σασμός – Spoiler: «Ματωμένος» ο γάμος της Μαρίνας και του Αντώνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:34