search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 11:15
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Εισήγηση για τηλεργασία και κλειστά σχολεία τη Δευτέρα (Video)

05.02.2023 12:04
xioni_attiki

Νέα συντονιστική σύσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που «σφυροκοπά» τη βορειοανατολική Αττική.

Στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας συμμετέχει και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος νωρίτερα μίλησε στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Πέτσας απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να περιορίζουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες και να έχουν μαζί τους αλυσίδες.

Είπε ότι μόλις υπάρξει επικαιροποιημένη πρόγνωση από τους μετεωρολόγους, θα ανακοινωθεί τι θα γίνει με το θέμα της τηλεργασίας και των σχολείων. Ήδη έχει γίνει προετοιμασία για το Δημόσιο και τα σχολεία είναι πιθανότερα να παραμείνουν κλειστά.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Επικός διάλογος ηλικιωμένης με τροχονόμο για τις αλυσίδες – «Στη λαϊκή πάω παιδάκι μου…» (Video)

«Έφυγε» ο Άκης Δαούτης

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πούλμαν με 40 επιβάτες εγκλωβίστηκε στο καταφύγιο της Δίρφυς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 11:14