search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:44
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Εντυπωσιάζει η χιονισμένη Αθήνα από ψηλά (Video)

06.02.2023 11:19
xioninew

Mπορεί η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» να μην έχει την ίδια δυναμική με την περσινή κακοκαιρία Ελπίδα, ωστόσο πρόσφερε και αυτή ανεπανάληπτες φωτογραφίες της Αθήνας από ψηλά.

Αλλωστε , ειδικά η σημερινή πρωινή χιονόπτωση είχε σαν αποτελέσμα να καλυφθεί η Αττική με ένα αλλού λεπτό και άλλου χοντρότερο κύμα χιονιού. Οι περισσότερες περιοχές του λεκανοπεδίου ντύθηκαν στα λευκά.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι εικόνες απο τα βόρεια προάστεια της πόλης καθώς και απο τοπόσημα του κέντρου όπως είναι ο βράχος της Ακρόπολης, η Βουλή, το Ζάππειο Μέγαρο, ο Εθνικός Κήπος, ο λόφος του Λυκαβηττού και άλλα.

Το Up Stories κατέγραψε με drone εκπληκτικές εικόνες και απο σημεία όπως είναι το δαχτυλίδι της λεωφόρου Κηφισίας, εκεί όπου συναντάει την Αττική Οδό και τον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Διαβάστε επίσης

Ακρίβεια: Σε μποϊκοτάζ στα γαλακτοκομικά καλεί το ΙΝΚΑ – Η αντίδραση Άδωνι (Videos)

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Άνοιξαν Αθηνών – Λαμίας και Αττική Οδός

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»… μέχρι την Τετάρτη – Η νέα πρόγνωση, τι θα γίνει στην Αττική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:43