search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:06
MENU CLOSE

Μαύρο Ρόδο – Spoiler: Ο Βίκος πιέζει την Κύρα για το γράμμα της Αγγελικής – Το αποκλειστικό απόσπασμα του Mega (Video)

06.02.2023 12:14
mayro-rodo-mew

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο με το επεισόδιο της Δευτέρας να είναι γεμάτο ανατροπές.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκε αποκλειστικό απόσπασμα από αυτά που οι τηλεθεατές θα δουν σήμερα στη σειρά, με τον Βίκο να πιέζει την Κύρα για να τον βοηθήσει να πάρει το γράμμα της Αγγελικής.

Αναλυτικά, στο σημερινό επεισόδιο ο Γεράσιμος δεν μπορεί να διαχειριστεί ότι ο Πέτρος έχει επιστρέψει στο χωριό και η Ελισάβετ είναι και πάλι μαζί του. Η Όλγα νιώθει απόρριψη από τον Λουκά, ο οποίος προσεγγίζει τη Θάλεια. Ο Παναγιώτης είναι στεναχωρημένος από τη συμπεριφορά της Αλεξίας. Ο Θέμης διαπιστώνει ότι η κόρη του συμπεριφέρεται με διαφορετικό τρόπο πια και δυσκολεύεται να την αναγνωρίσει. Ο Σταυρίνος δεν δείχνει καμία διάθεση και θέληση για να ξαναπερπατήσει.

Ο Μανόλης αποκαλύπτει στη γυναίκα του το μεγάλο μυστικό του γιου τους. Ο Γιώργος ανακαλύπτει την κράτηση της Κασσιανής στο κελί της και η Ηγουμένη προσπαθεί να τον φέρει με το μέρος της με αντάλλαγμα την εκμετάλλευση κτημάτων της Mονής.

Ο Βίκος και η Αλεξία αρχίζουν να συμπάσχουν για τον χαμό της Αγγελικής. Ο Θέμης πηγαίνει στη Γερακιανή για να φέρει πίσω τον Πέτρο, ο οποίος ζητάει από την Ελισάβετ να πάρει εκείνη τις αποφάσεις για τη μεταξύ τους σχέση.  

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Σε κίνδυνο ο Αστέρης – Πέφτει σε παγίδα (Videos)

Άθως Δανέλλης στο topontiki.gr: Ο Καραγκιόζης είναι «όπλο» απέναντι στο ζόφο

Εννιά μύρια σε 25 μέρες για επικοινωνιακή προβολή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:03