search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:06
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Ποιοι και γιατί επιμένουν και σε τρίτες κάλπες;

06.02.2023 06:00
neadimokratia_grafeia_new

Μπορεί στην κυβέρνηση να τρίβουν τα χέρια τους για το γεγονός ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε σύγκρουση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θεωρούν τον Νίκο Ανδρουλάκη εύκολο κυβερνητικό εταίρο.

Κυβερνητικά στελέχη παρατηρούν την «στροφή» του Νίκου Ανδρουλάκη αλλά κρατούν μικρό καλάθι αφού όπως λένε «μιλάει για συγκυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή». Στο πλαίσιο αυτό υπάρχουν κάποιες φωνές που βρίσκονται στον κλειστό πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι σε συνομιλητές τους μιλούν ανοιχτά και για «τρίτες κάλπες».

Τι και αν ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει ότι μπορεί να υπάρξει για τρίτη φορά σε υπουργικό συμβούλιο με το ΠΑΣΟΚ, τι και αν ο Γιώργος Γεραπετρίτης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Νίκο Ανδρουλάκη αν δεν βγαίνουν τα… κουκιά της 2ης κάλπης, υπάρχουν έντονες εισηγήσεις ακόμα και για τρίτες κάλπες.

Πάση θυσία αυτοδυναμία για την Νέα Δημοκρατία ακόμα και αν η χώρα βαδίζει σε συνθήκες αστάθειας; Κάποιοι στην γαλάζια παράταξη το λένε ευθέως και αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να το κοιτάξει.

Y.Γ: Όσον αφορά τα… επόμενα υπουργικά συμβούλια που ο προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός αυτά θα γίνουν στα τέλη Φεβρουαρίου και άλλο ένα στις αρχές Μαρτίου, στο οποίο θα επικυρωθεί και η αύξηση του κατώτατου μισθού μετά την εισήγηση του Κωστή Χατζηδάκη.

Διαβάστε επίσης:

Της κακομοίρας με τα πασοκικά ψηφοδέλτια

Έρχεται λίστα για τις ευρωκάλπες

«Μάννα εξ ουρανού» θεωρούν στο ΠΑΣΟΚ τη δήλωση Τσαπανίδου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:05