search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:33
MENU CLOSE

«Just The 2 of Us» αλά «Survivor All Star»

07.02.2023 10:52
koklonis_new

Γνωστό είναι ότι έχουν αρχίσει σχεδιασμοί για το νέο κύκλο εκπομπών του σόου «Just The 2 of Us» στον Alpha και στο πλαίσιο «ΚΑΙ» (καταιγισμός αυθορμήτων ιδεών) στην εταιρεία παραγωγής, κατά τηλεοπτικούς κύκλους, εξετάζεται να απευθύνουν πρόσκληση συμμετοχής μεταξύ άλλων και σε εκείνους οι οποίοι είτε απορρίφθηκαν, είτε βρέθηκαν εκτός «Survivor All Star»για διαφορετικούς λόγους.

Στα υπόψη για το νέο κύκλο «Just The 2 of Us» συγκαταλέγονται ο πρώην ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης, ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, ο Μπο- άνευ συστάσεων- και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Αν δεν αλλάξει κάτι είναι, κατά πως λέγεται, σχεδόν βέβαιο να πάρουν μέρος στο τραγουδιστικό πρόγραμμα, μεταξύ άλλων οι Σπύρος Μπιμπίλας, Τζούλι Μασίνο, Ζερομ Καλούτα, Εύη Δρούτσα, Λίτσα Γιαγκούση.

Διαβάστε επίσης:

Μαύρο Ρόδο – Spoiler: Η Ηγουμένη φοβάται για την καθαίρεσή της – Θα πει η Ελισάβετ στον Σαράντο την αλήθεια για τον πατέρα του;

Netflix: Ο Έλβις πράκτορας των ΗΠΑ με τη φωνή του Μάθιου Μακόναχι σε animation

Google: Έρχεται το Bard, η «απάντηση» στο ChatGPT

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:30