search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:05
MENU CLOSE

Μαύρο Ρόδο – Spoiler: Η Ηγουμένη φοβάται για την καθαίρεσή της – Θα πει η Ελισάβετ στον Σαράντο την αλήθεια για τον πατέρα του;

07.02.2023 10:07
mayro-rodo-new (6)

Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο Μαύρο Ρόδο με τις εξελίξεις στη σειρά του Mega να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Θέμης μαθαίνει για την προκήρυξη του διαγωνισμού με τα κτήματα του μοναστηριού και δείχνει να ενδιαφέρεται, ενώ ο Μητροπολίτης ζητά από την Κασσιανή να σταματήσει τις επαφές της με τον Μπόγρη.

Από την άλλη, η Ηγουμένη αρχίζει να φοβάται για την καθαίρεση της τη στιγμή που ο Παναγιώτης ζητάει εξηγήσεις από την Αλεξία για τη συνάντησή της με τον Βίκο.

Ο Σαράντος ζητάει να μάθει την αλήθεια από την Ελισάβετ σε σχέση με τον πατέρα του, ενώ ο Σταυρίνος επιστρέφει στο χωριό μετά το χειρουργείο.

Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Ελισάβετ ότι το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε ο Διακοσάββας ήταν και εκείνος εκεί. Θα πει η Ελισάβετ την αλήθεια στον Σαράντο για τον πατέρα του;

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Ο Έλβις πράκτορας των ΗΠΑ με τη φωνή του Μάθιου Μακόναχι σε animation

Google: Έρχεται το Bard, η «απάντηση» στο ChatGPT

Πρωτιές τηλεθέασης για δύο σειρές και ένα τηλεπαιχνίδι το Παρασκευοσαββατοκύριακο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:04