search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:25
MENU CLOSE

Ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας και ο… ύμνος του ΕΑΜ

07.02.2023 13:05
mitsotakis_tsipras_new

Τα είχε γράψει το «Π», ότι μετά την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση θα άλλαζε σημαντικά την προεκλογική της τακτική και ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα αναλάμβανε πρωτοβουλίες, με «αιχμή του δόρατος» τις απαντήσεις στην κριτική και τις επιθέσεις του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης.

Την αλλαγή αυτή διαπίστωσαν οι πάντες κατά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που ρυθμίζει ζητήματα των ενστόλων, καθώς αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του επιτιθέμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και την απόφασή του να απέχει από τις ψηφοφορίες στο κοινοβούλιο.

Μάλιστα, σε ιδιαίτερα έντονο ύφος, κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να διαλέξει «άλλη μουσική εισαγωγή στις ομιλίες σας από τον ύμνο του ΕΑΜ» και κατηγορώντας την αντιπολίτευση ότι «επιμένετε να μας θυμίζετε τις χειρότερες στιγμές της ελληνικής ιστορίας και τους εμφύλιους διχασμούς».

Εν ολίγοις, ας προετοιμαστούν όλοι για προεκλογική περίοδο με… σκληρό ροκ.

Διαβάστε επίσης:

«Απογευματινή»: Ανακαλεί τις αναφορές σε «βαλίτσες με χρήματα» μετά το εξώδικο Παππά

ΠΑΣΟΚ: Πώς η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα «έκοψε» την Κατερίνα Λάσπα από τα ψηφοδέλτια

Φίλης για τηλεκπαίδευση: Την επιβάλλουν αυτοί που έζησαν ως γέροι – Χαρείτε τον χιονιά, κλείστε τις οθόνες!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:25