search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:48
MENU CLOSE

Δεν τον ικανοποιεί, αλλά… είχε επιτυχία

10.02.2023 15:30
adonis_georgiadis_kalathi_new

Για άλλη μια φορά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κλήθηκε να υπερασπιστεί on air το «Καλάθι του Νοικοκυριού», το οποίο βάλλεται πανταχόθεν σχετικά με την αποτελεσματικότητά του στη μάχη κατά της ακρίβειας.

Αυτή τη φορά, ο Άδωνις Γεωργιάδης «συγκρούστηκε» στον ΑΝΤ1 με τον πρόεδρο του ΙΝΚΑ, Γιώργο Λεχουρίτη, ο οποίος και υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «το “καλάθι” που δημιουργήσατε πέτυχε μόνο ως επικοινωνιακό τέχνασμα. Εξυπηρετεί τις αλυσίδες και όχι τον καταναλωτή».

Απαντώντας, ο υπουργός παραδέχθηκε -μάλλον για πρώτη φορά- ότι «εμένα, τον δημιουργό του “καλαθιού”, αν με ρωτήσει,ς θα σου πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος και ότι δεν φθάνει για την αντιμετώπιση της ακρίβειας». Ωστόσο, επέμεινε ότι «σαν αυτόνομο μέτρο είχε επιτυχία».

Εν πάση περιπτώσει, ο Α. Γεωργιάδης απέρριψε για άλλη μια φορά το αίτημα της αντιπολίτευσης και καταναλωτικών οργανώσεων για μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι λύση» και παραμένοντας στην κυβερνητική «γραμμή» για το θέμα αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ο Μπιμπίλας θα κατέβει στις εκλογές με το κόμμα μου» (Video)

Νέα Δημοκρατία: Οι τρεις βουλευτές του Βόρειου Τομέα που χτίζουν «κοινό μέτωπο» για τις εκλογές 

«Μπλόκο» σε Κασιδιάρη: Πώς το ΠΑΣΟΚ έφτασε σε συμφωνία με την Νέα Δημοκρατία  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:47