search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:32
MENU CLOSE

Εύα Καϊλή: Γιατί προσέλαβε τον «συνήγορο των αποβρασμάτων» (Video)

15.02.2023 20:46
eva-kaili-1-new

«Σιγή ιχθύος» επικρατεί στην πλευρά της Εύας Καϊλή για τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην πρόσληψη του Σβεν Μαρί προκειμένου να αντικαταστήσει τον Αντρέ Ριζόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, βασικός λόγος για την απόφαση της Ελληνίδας Ευρωβουλευτή η οποία διώκεται για την εμπλοκή της στο QatarGate, υπήρξε η πρόταση του Ριζόπουλος να δηλώσει ένοχη και να συνεργαστεί με τις Αρχές.

Το Star επικαλείται, από την άλλη, πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, σύμφωνα με τις οποίες ο λόγος για την αλλαγή του δικηγόρου της Ευρωβουλευτή δεν είναι αυτός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Καϊλή προχώρησε στην κίνηση αυτή καθώς, οι καταθέσεις του Αντόνιο Παντσέρι, που οδήγησαν στη σύλληψη των Ταραμπέλα και Κοτσολίνο, εμπλέκουν στην υπόθεση πέντε πρόσωπα, μαζί με την Εύα Καϊλή, τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι και τον Παντσέρι.

Εάν η εμπλοκή των εν λόγω προσώπων στο κύκλωμα διαφθοράς από ανώτατους αξιωματούχους του Κατάρ αποδειχθεί, οι κατηγορίες εναντίον της Καϊλή θα ενισχυθούν και θα αφορούν πλέον στη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης – κατηγορία που θα απαιτεί, από τους δικηγόρους υπεράσπισης, διαφορετικούς νομικούς χειρισμούς, ενώ θα καταστήσουν, πλέον, πιο δύσκολη τη θέση των κατηγορούμενων.

Διαβάστε επίσης:

Νέα περίπτωση «γαλάζιας» διαφθοράς καταγγέλλει ο Πολάκης

Σκληρή κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την αποκάλυψη του Guardian για την ισραηλινή ομάδα που χειραγωγεί εκλογές

Σόφι Ιν΄τ Βελτ στα ελληνικά: Η δουλειά μας είναι να προστατεύουμε την ελληνική δημοκρατία για όλους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58