search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:22
MENU CLOSE

Μίλτος Τεντόγλου: Έκανε σε έναν αγώνα τέσσερις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο! (Video)

15.02.2023 22:35
Miltos Tentoglou_new

Το είπε και το έκανε.

Νέα κορυφαία επίδοση από τον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος «απάντησε» με τον καλύτερο τρόπο στην Παγκόσμια Ομοσπονδία με άλμα 8,41.

Στο μίτινγκ του Λιεβέν, στη Γαλλία, ξεκίνησε τον αγώνα με 8,32μ., ακολούθησε άλμα στα 8,37μ., ενώ το τρίτο ήταν 8,34μ. και το τέταρτο στα 8,41μ.

Ο Έλληνας αθλητής άφησε τις άλλες δύο προσπάθειες του, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Σουηδό Τομπίας Μόντλερ (8,06μ.) και στην τρίτη τον Αμερικανο Μαρκίς Ντέντι με 7,94μ.

Η αποψινή επίδοση του Τεντόγλου είναι η δεύτερη καλύτερη του στον κλειστό, μετά τα 8,55μ. που είχε σημειώσει πέρυσι στο Βελιγράδι, ενώ προσπέρασε και τα 8,40μ. που ήταν Πανελλήνιο ρεκόρ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» την περασμένη εβδομάδα, στα 8.40μ. στο μίτινγκ του Τορούν, σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για το 2023.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, όμως, δεν μπόρεσε να χαρεί για πολλές μέρες, καθώς το κορυφαίο άλμα του ακυρώθηκε λόγω… παπουτσιών!

Να σημειωθεί ότι ο Τεντόγλου έχει λάβει το “ΟΚ” να χρησιμοποιήσει το ίδιο μοντέλο αλλά σε άλλο χρώμα…

«Είναι απλά άδικο – Είμαι αηδιασμένος»

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης ξέσπασε με post του στο Instagram κατά της απόφασης της World Athletics.

«Λοιπόν, η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει ανθρώπους στην ομάδα της που δεν έχουν ιδέα για τα παπούτσια και για τον αθλητισμό. Και αποφασίζουν ποια καρφιά είναι εντάξει και ποια όχι για τους αθλητές. Θεωρούν πως το πάχος του πίσω μέρους του παπουτσιού είναι κάτι που είναι καλό. Δεν είναι μόνο άχρηστο στην πραγματικότητα αλλά κάνει τα καρφιά βαριά και δυσκολεύει το τρέξιμο.

»Ακύρωσαν την επίδοσή μου με 8.40 επειδή φοράω τα καρφιά της πρώτης εικόνας. Ενώ τα άλλα δύο καρφιά είναι εντάξει για το άλμα εις μήκος. Οι δύο πρώτες εικόνες δείχνουν τα ίδια καρφιά αλλά είναι διαφορετικού χρώματος (παρεμπιπτόντως). Ελέγξατε τα καρφιά με τα οποία είχαν σημειωθεί τα παλιά ρεκόρ; Είχαν λέιζερ;

»Πιστεύω πως θα έπρεπε να έχετε ανθρώπους στην ομάδας σας με σχετική εμπειρία στο άθλημα. Είμαι αυτός που πηδά. Θέλω να φοράω αυτό που είναι άνετο και ασφαλές. Δεν με νοιάζει για την επίδοσή μου με άλμα στα 8.40μ. Μπορώ να το κάνω όποτε θέλω. Απλά είναι άδικο. Είμαι αηδιασμένος.

Και το αστείο της υπόθεσης είναι πως την επόμενη εβδομάδα θα φοράω τα ίδια καρφιά, αλλά διαφορετικού χρώματος και… αυτά τα καρφιά εγκρίνονται! Και παραδόξως είναι οκ να χάσεις τρία τεστ αντιντόπινγκ αρκεί να μην φοράς αυτά τα παπούτσια. Φαίνεται ότι τα Black Panther είναι υπερβολικά δυνατά», ανέφερε ο Μίτλος Τεντόγλου στην ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης:

Βόλεϊ: Αναβλήθηκε για την Πέμπτη το Παναθηναϊκός–Ολυμπιακός – Οκτώ τραυματίες από τα επεισόδια στον Άγιο Θωμά

Champions League: Μπάγερν και Μίλαν έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» (Videos)

Παρί Σεν Ζερμέν: Εκτός εαυτού ο Σέρχιο Ράμος – Χτύπησε φωτογράφο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:21