search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:24
MENU CLOSE

«Λύγισε» μπροστά στην κάμερα ο Πύρρος Δήμας για τον θάνατο της συζύγου του (Video)

18.02.2023 18:54
Αποζημίωση 850.000 ευρώ διεκδικεί ο Πύρρος Δήμας - Media

Ο Πύρρος Δήμας μίλησε για την απώλεια της συζύγου του, αλλά και για τα παιδιά του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται».

Μιλώντας για τον θάνατο της συζύγου του, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση και τα δάκρυά του.

«Ήταν μεγάλη σφαλιάρα για όλους μας. Ήταν ένας άγγελος που μεγάλωσε τα παιδιά της και μου στάθηκε όλο αυτόν τον καιρό… άλλη ερώτηση; Γιατί δεν…» δήλωσε.

Στην πορεία της συζήτησης, ο Πύρρος Δήμας σχολίασε ότι: «Είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου να σε έχουν ως πρότυπο τα μικρά παιδιά. Είναι και χαρά και εκτίμηση. Εγώ ήμουν πάντα χαμηλών τόνων, είμαι αυτός που είμαι. Δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι».

Αργότερα ο ολυμπιονίκης, τόνισε: «Το 1992 μπήκαμε εγώ και η Βούλα Πατουλίδου τιμής ένεκεν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Θεωρώ ότι δεν ήταν ό,τι πιο έξυπνο. Εμείς οι Ολυμπιονίκες θα έπρεπε να είμαστε σε σχολεία και όχι κάπου αλλού».

Για τα παιδιά του είπε: «Γενικά, είμαι σπιτόγατος. Ο Νικόλας είναι ακόμα μικρός, είναι 13 και δεν θέλω να τον αφήνω πολύ μόνο του. Αυτόν τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω τον αφιερώνω πιο πολύ σε αυτόν. Τα άλλα 3 παιδιά μεγάλωσαν, έχουν πάρει τον δρόμο τους. Είμαι πολύ περήφανος πατέρας. Τα πιο πολλά τα έχουν πάρει από τη μαμά τους».

Τέλος, για την προσωπική του ζωή τόνισε πως: «Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Προχωράμε στη ζωή, στην επόμενη μέρα. Είμαι καλά και αυτό έχει σημασία».

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά για το «Πρωινό Μας»: «Δεν έχει αποδώσει όσο θα ήθελα» (Video)

Άντζυ Σαμίου για Ανδρομάχη: Έγινε πιο γνωστή με την «Παράλληλη αγάπη», αλλά ας ερμηνεύσει κάτι δικό της (Video)

Μπρους Γουίλις: Οι χρήστες των social media «υποκλίνονται» στον ηθοποιό μετά τη διάγνωση με άνοια – Τον παροτρύνουν να μην τα παρατήσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:13