search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 00:13
MENU CLOSE

Σάσα Μπάστα: «Είπαν ότι ο αδερφός μου δεν θα ζήσει και πήγα γονατιστή στον Άγιο Εφραίμ – Ξύπνησε τα χέρια μου» (Video)

21.02.2023 10:26
sasa-mpasta-new

Για την πίστη της στον Θεό αλλά και για την στιγμή που είχε κάνει τάμα για να ζήσει ο αδερφός της όταν εκείνος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για τις τελευταίες του ώρες μίλησε η Σάσα Μπάστα.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show, η τραγουδίστρια διηγήθηκε την ιστορία, ενώ με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά της.

«Με πήραν με τον αδερφό μου τηλέφωνο και δεν είχαμε καν 24ωρο. Ήμουν στην Μύκονο και δεν μπορούσα να έρθω, δεν είχε ούτε πλοίο, ούτε αεροπλάνο. Όταν έφτασα, μου είπαν ότι το παιδί να ξέρετε ότι “έφυγε”. Μην κλαίτε. Θέλετε να σας ειδοποιήσουμε την ακριβή ώρα ή να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε. Λέω το παιδί είναι 35 χρονών, τι μου λέτε; Πήγα έξω, παρακάλεσα, να είναι καλά ο άγιος Εφραίμ που ένιωσα ότι ήταν εκεί. Τον είχαν ξεγράψει και περιμέναμε την ακριβή ώρα ότι φεύγει» είπε η Σάσα Μπάστα και πρόσθεσε:

«Ήταν στην ΜΕΘ, όλα στα κόκκινα κι αιμορραγούσαν όλα του τα όργανα. Την μέρα που είπα ότι να ακούσω μία καλή λέξη, είπα ότι θα πάω από την πρώτη πέτρα μέχρι τον άγιο Εφραίμ στα γόνατα ως τάμα. Το έκανα, πήγα στο απογευματινό επισκεπτήριο και μου λέει ξεχάσαμε να σας πούμε, τον βγάλαμε από την καταστολή και περιμένουμε να ξυπνήσει. Πήγα άλλες δύο φορές δεν μπορούσε να ξυπνήσει και ξύπνησε στα χέρια μου. Σοκ. Δεν θέλω να σου πω τι έπαθα. ήταν περίεργο, έντονο»

Διαβάστε επίσης:

Ιατρόπουλος για Βανδή-Μπισμπίκη: «Αφήστε τους ήσυχους να χαρούν τον έρωτά τους» (Video)

Μαντόνα: Παραδέχτηκε ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου: Πρώτες εντυπώσεις, οι αντιδράσεις για τον Σον Πεν, οι ελληνικές συμμετοχές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 00:11