Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Οι χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέτυχαν να καταλήξουν σε συμφωνία για τη νέα δέσμη κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας, η οποία επρόκειτο να τεθεί σε εφαρμογή ανήμερα της επετείου από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ανέφεραν τέσσερις διπλωματικές πηγές.
«Υπάρχουν πολλά εκκρεμή ζητήματα, όπως το θέμα του καουτσούκ» είπε μία από τις πηγές, τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Reuters. Οι αξιωματούχοι αυτοί ζήτησαν να τηρηθεί η ανωνυμία τους, επειδή οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των 27 χωρών μελών είναι εμπιστευτικές.
Οι ίδιες πηγές είπαν ότι οι συνομιλίες των μονίμων εκπροσώπων των χωρών μελών θα συνεχιστούν το απόγευμα της Πέμπτης.
Στην προτεινόμενη νέα δέσμη κυρώσεων περιλαμβάνονται εμπορικοί περιορισμοί αξίας άνω των 10 δισεκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την Κομισιόν.
Διαβάστε επίσης:
Μπάιντεν: «Μεγάλο λάθος» η αποχώρηση της Ρωσίας από τη συμφωνία New Start
Γερμανοί πολιτικοί ζητούν την ακύρωση της συναυλίας του Roger Waters
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.