search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:17
MENU CLOSE

Έβρος: Οδύνη στην κηδεία της 28χρονης που βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα – Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου της

22.02.2023 19:36
kideia tyxero evros- new
Photo: pameevro.gr

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε στο Τυχερό Έβρου η 28χρονη κοπέλα που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας σε δασική περιοχή της Λευκίμμης από συγγενικό της πρόσωπο.

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου Τυχερού όπου η άτυχη κοπέλα οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία, μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης από τους κατοίκους του οικισμού και όχι μόνο.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι καταθέσεις και η έρευνα της αστυνομίας για τις συνθήκες θανάτου της άτυχης 28χρονης.

Οι κάτοικοι του χωριού και όσοι γνώριζαν την νεαρή αγρότισσα και επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων, αδυνατούν να πιστέψουν το ενδεχόμενο που εξετάζεται πιο σοβαρά από τις Αρχές, αυτό της αυτοχειρίας και ζητούν από την αστυνομία να συνεχιστούν οι έρευνες ούτως ώστε να πέσει άπλετο «φως» στο στις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατό της.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να λύσουν το μυστήριο στη συγκεκριμένη υπόθεση θανάτου, εξακολουθούν να συλλέγουν καταθέσεις από μέλη της οικογένειας της 28χρονης, φίλους και συγγενείς, παρά το γεγονός ότι η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, «δείχνει» ότι η γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί το απόγευμα της Κυριακής, από τη στιγμή που έφυγε από το πατρικό της για να δει έναν αγώνα πρωταθλήματος της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου και δεν επέστρεψε. Η κοπέλα έδωσε ραντεβού με την παρέα της στο γήπεδο όμως δεν εμφανίστηκε. Η οικογένειά της ανησύχησε βλέποντας τις ώρες να περνούν και να μην απαντάει στο κινητό της τηλέφωνο και μαζί με στενούς συγγενείς αλλά και κατοίκους της περιοχής ξεκίνησαν να την αναζητούν, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν και τις Αρχές για την εξαφάνισή της.

Η 28χρονη Βίκυ εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας σε μια μικρή χαράδρα περίπου 40 μέτρων, κοντά στις «κεραίες», στο χωριό Λευκίμη Σουφλίου. Σε κοντινή απόσταση από τη σορό της βρέθηκε και η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε και με την οποία συνήθιζε να πηγαίνει προς το συγκεκριμένο σημείο για βόλτα.

Αρνούνται τα περί αυτοκτονίας οι γονείς της 28χροινης

Η οικογένεια και οι φίλοι της κοπέλας πάντως, επιμένουν ότι η 28χρονη αποκλείεται να έχει βάλει τέλος στη ζωή της. «Για εμάς αποκλείεται αυτή η περίπτωση, αλλά ξέρω εγώ τι να πω… Εμείς ζούσαμε και στο ίδιο σπίτι. Αλλά κάθε μέρα στη δουλειά, ένα πρόσχαρο κορίτσι, τι να πω, δεν έδειχνε κάποια στοιχεία» είπε στο Star ο πατέρας της 28χρονης.

Οι αρχές επιμένουν στο αρχικό σενάριο περί αυτοκτονίας, βασιζόμενες και στη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε την Τρίτη αλλά και στο ότι το μοιραίο τραύμα στην καρδιά από μαχαίρι έχει γίνει χωρίς να σκιστεί η μπλούζα της 28χρονης.

Ωστόσο, υπάρχουν, σύμφωνα με το STAR, προκύπτουν ορισμένα αναπάντητα ερωτήματα.

Το κορίτσι ετοιμαζόταν να πάει στους φίλους του;

Τι άλλαξε στην ψυχοσύνθεση της;

Συνάντησε κάποιον στον δρόμο;

Μίλησε με κάποιον στο τηλέφωνο;

Η Δήμητρα Τσίτση, εγκληματολόγος – ψυχολόγος, αναφέρει στο «LIVE NEWS» πως τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν συνήθως δεν επιλέγουν το μαχαίρι ως όπλο.

«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Εγώ δεν το βλέπω για αυτοχειρία. Στην Κύπρο είχαμε περίπτωση που για χρόνια η αστυνομία νόμιζε πως είναι αυτοκτονία και τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν», είπε αρχικά η ψυχολόγος και συνέχισε, λέγοντας:

Συνήθως τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν, θα καταλήξουν σε πιο άμεσο φονικό όπλο, όπως χάπια. Το μαχαίρι είναι πολύ δύσκολο. Είναι τόσο ακραίο που εγώ στην εργασία μου δεν το έχω ξανακούσει. Θέλει τρομερή ψυχική και σωματική δύναμη.

Τα σημάδια της αυτοκτονίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, η κοπέλα πήγε στο σημείο που βρέθηκε με το μηχανάκι της, με το οποίο έπεσε στην χαράδρα. Η 28χρονη, όπως όλα δείχνουν είχε καρφωμένο το μαχαίρι στην καρδιά της καθώς οδηγούσε και πριν πέσει στην χαράδρα από την οποία ανασύρθηκε νεκρή.

Τα σημάδια που υποδηλώνουν αυτοκτονία, ήταν 4-5 χαρακιές στον καρπό, πληγές από μαχαίρι στο άλλο χέρι, αίμα στο μηχανάκι αλλά και το μαχαίρι στην καρδιά και αργότερα κατέληξε στον γκρεμό.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το γεγονός να υπήρξε επιπλέον άτομο στην περιοχή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κοπέλα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά και κυρίως τις τελευταίες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή της.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Επιμένει στην αθωότητά του ο γιος που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του – «Με κατηγόρησαν για χίλια δύο πράγματα» (Video)

Καθαρά Δευτέρα: Κανονικά θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τροφίμων για τα σαρακοστιανά

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι καλλιτέχνες – «Δεν παλεύουμε για επιδόματα, παλεύουμε για δικαιώματα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06