search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:01
MENU CLOSE

Έβρος: «Αυτοκτονία» έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την 28χρονη – Γιατί συμμετέχει στην έρευνα το τμήμα Ανθρωποκτονιών

21.02.2023 18:01
evros-dolofonia-1-new

Μυστήριο καλύπτει στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 28χρονη στο Τυχερό του Έβρου.

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα, δίπλα από τη μοτοσυκλέτα της και με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της.

Τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης «δείχνουν» ως επικρατέστερο σενάριο αυτό την αυτοκτονίας, ωστόσο αστυνομικές πηγές που επικαλείται το iEidiseis.gr, δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.

Η 28χρονη, όπως έγινε γνωστό, είχε τραύματα στους καρπούς της και στο στέρνο με το τραύμα στο στήθος να είναι και αυτό που της επέφερε τον θάνατο. Ο ιατροδικαστής προσπάθησε να εξακριβώσει εάν τα τραύματα στους καρπούς προήλθαν από την ίδια την 28χρονη, ενώ το ίδιο προσπάθησε να εξακριβώσει για το τραύμα στο στέρνο.

Σύμφωνα με πηγές του iEidiseis ζητήθηκε από τους αρμόδιους αξιωματικούς του Έβρου η συνδρομή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να σχηματιστεί μία πλήρης δικογραφία για την υπόθεση και να μην μείνουν αναπάντητα τα ερωτηματικά για τον θάνατο της 28χρονης.

Η κηδεία της 28χρονης θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι, ενώ η σορός θα μεταφερθεί μια ώρα νωρίτερα στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, στο Τυχερό.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ νότια της Κρήτης

Πατήσια: Μαχαίρωσαν 16χρονο για να τον κλέψουν – Νοσηλεύεται στο Παίδων (video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή δυο ακόμη κατηγορούμενοι – Σε συμπληρωματική απολογία κλήθηκε ο Μίχος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:01