search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:43
MENU CLOSE

Αγνώριστη η Ζιζέλ – Η μεταμόρφωσή της για το εξώφυλλο της ιταλικής Vogue

23.02.2023 20:13
vogue gigele

H Ζιζέλ Μπούντχεν κοσμεί το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους της Vogue Italia για πρώτη φορά μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της με τον Τομ Μπρέιντι.

Για τη φωτογράφιση του εξωφύλλου του περιοδικού, που κυκλοφορεί στις 28 Φεβρουαρίου, το σούπερ μόντελ φορά ένα ολοκόκκινο Maison Valentino με ασορτί νύχια και φλογερά κόκκινα μαλλιά και χείλη. Τα αξεσουάρ που ολοκληρώνουν το σύνολό της είναι τα σκουλαρίκια Kenneth Jay Lane και βραχιόλια Patricia von Musulin.

Ένα άλλο στιγμιότυπο στο εσωτερικό του περιοδικού δείχνει τη πρόσφατα χωρισμένη σταρ να ποζάρει με ένα σακάκι από δέρμα αρνιού Saint Laurent και ένα φόρεμα από βισκόζη που αγκαλιάζει το σώμα της. Τα ασημένια σκουλαρίκια και τα βραχιόλια της από την Patricia Von Musulin ολοκλήρωσαν την εμφάνιση.

vogue.it

Αν και φωτογραφίζεται με τις σκούρες ξανθές τρέσες της φορώντας ένα ελαστικό μεταξωτό φόρεμα Dolce & Gabbana, ως επί το πλείστον οι εμφανίσεις της είναι πέρα από αυτό που έχουμε συνηθίσει.

Το νέο εξώφυλλο της Ζιζέλ έρχεται μήνες αφότου εκείνη και ο πρώην σύζυγός της χώρισαν επίσημα μετά από 13 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με ένα νομικό έγγραφο τριών σελίδων, η αίτηση για τη λύση του γάμου κατατέθηκε και οριστικοποιήθηκε στις 28 Οκτωβρίου στην κομητεία Glades της Φλόριντα. 

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουτσινάς για Μπισμπίκη – Βανδή: Ένα στρέιτ ζευγάρι φιλιέται, φαντάσου να ήταν και γκέι

Απόκριες με Finos Film: Δείτε τους «μασκαράδες» του παλιού ελληνικού κινηματογράφου (Video)

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού ο Γιώργος Μαζωνάκης – Συναυλία για τις κρατούμενες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:41