search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 08:13
MENU CLOSE

Διαζύγιο για τον Τομ Μπρέιντι και τη Ζιζέλ Μπούντχεν; (Photos/Videos)

02.09.2022 16:21
gigel-brady

Ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπούντχεν φέρεται να περνούν μια δύσκολη φάση στον γάμο τους. Το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret άφησε το οικογενειακό τους σπίτι στην Τάμπα της Φλόριντα, μετά από έναν μεγάλο καυγά με το έτερο της ήμισι.

Σύμφωνα με αναφορές, η Ζιζέλ πέταξε στην Κόστα Ρίκα μετά από μια σειρά σκληρών διαφωνιών με τον επτά φορές νικητή του Super Bowl. Ήταν μόνο λίγες μέρες αφότου ο Μπρέιντι είπε ότι χρειαζόταν ένα διάλειμμα 11 ημερών από το προπονητικό στρατόπεδο των Tampa Bay Buccaneers.

Όπως έχουν τα πράγματα, η προσωπική ζωή του Μπρέιντι δεν μοιάζει με την παραμυθένια ιστορία που νομίζουμε ότι ζουν. Και οι θαυμαστές είναι πλέον περίεργοι να μάθουν αν ο Μπρέιντι μπορεί να χωρίσει μετά από 13 χρόνια γάμου με τη Ζιζέλ.

Όπως φαίνεται, όλα ξεκίνησαν όταν ο Μπρέιντι ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το NFL νωρίτερα φέτος την 1η Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, παρέμεινε εκτός λιγότερο από 40 ημέρες και αποφάσισε να επιστρέψει στο πρωτάθλημα με τους Μπακς. Η απόφαση έγινε πρωτοσέλιδο για όλους τους σωστούς λόγους. Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Ζιζέλ «τρελάθηκε» όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της επέστρεφε στη ζωή του στο αμερικανικό ποδόσφαιρο.

Η Ζιζέλ επιθυμούσε περισσότερο χρόνο μαζί με τον Μπρέιντι και τα παιδιά τους, με τον θρύλο του NFL να ανακοινώνει την αποχώρησή του. Αλλά αυτά τα σχέδια εξανεμίστηκαν όταν ο Μπρέιντι υπέγραψε εκ νέου με τους Μπακς τον Μάρτιο.

Τον περασμένο Μάιο, η Ζιζέλ μίλησε για το πώς νιώθει που είναι παντρεμένη με τον Μπρέιντι:

«Δεν νομίζω ότι οι σχέσεις συμβαίνουν απλά. Δεν είναι ποτέ το παραμύθι που θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είναι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά σε συγχρονισμό με κάποιον, ειδικά αφού κάνεις παιδιά. Η εστίασή του είναι στην καριέρα του, η δική μου είναι κυρίως τα παιδιά. Και είμαι πολύ ευγνώμων που με αφήνει να αναλάβω τα ηνία όταν πρόκειται για την οικογένειά μας. Εμπιστεύεται τις αποφάσεις μου».

Ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπούντχεν παντρεύτηκαν στις 26 Φεβρουαρίου του 2009. Έχουν μαζί δύο παιδιά. Ο Μπρέιντι έχει επίσης έναν γιο που ονομάζεται Τζακ, που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του Bridget Moynahan.

Διαβάστε επίσης:

Μπέττυ Μαγγίρα: «Προετοίμαζα τα παιδιά μου για τον θάνατο της μητέρας μου» (Video)

Γιώργος Μαζωνάκης: Το ζεϊμπέκικο της μητέρας του και η αποθέωση από το κοινό (Video)

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Βρέθηκα τυχαία στη δραματική σχολή για να μην πάω φαντάρος» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 08:08