search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:50
MENU CLOSE

Νίκος Μουτσινάς για Μπισμπίκη – Βανδή: Ένα στρέιτ ζευγάρι φιλιέται, φαντάσου να ήταν και γκέι

23.02.2023 18:43
moutsinas_new

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και τα σχόλια που ακούγονται για αυτούς τις τελευταίες ημέρες.

Μετά το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού στην πίστα, οι δυο τους έχουν δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια. Ωστόσο, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» δεν δείχνει να ενοχλείται από τις δημόσιες τρυφερές στιγμές τους και θέλησε να εκφράσει την άποψή του.

«Ειλικρινά, τι παθαίνουμε; Τόση ανάλυση. Τι μας νοιάζει ρε παιδάκι μου; Περίμεναν οι κάμερες δηλαδή; Η ερώτηση ήταν “έρωτα θέλει η ζωή και όχι πόλεμο;”. Αλήθεια; Στον Μπισμπίκη; Πάτε καλά; Τι μας νοιάζει που φιλιούνται δύο άνθρωποι;», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Ένα στρέιτ ζευγάρι φιλιέται. Πού να ήταν και γκέι το ζευγάρι και να φιλιόταν! Χαλαρώστε! Δύο άνθρωποι που είναι μαζί… Κουράστηκα, γεια σας!», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, φανερά εκνευρισμένος από το «λαϊκό δικαστήριο» που έχει στηθεί εις βάρος του ζευγαριού, τόνισε πως: «Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Να κρατάμε τα προσωπικά μας. Βλέποντας αυτό το βίντεο που παίζει παντού… Αυτό είναι μια ενέργεια που πάει και κολλάει πάνω στον κόσμο, σε αυτούς τους δύο. Παρατήστε τα λίγο, αφήστε τον κόσμο να ζήσει. Τι τρέλα είναι αυτή; Ας κλείσει η τηλεόραση».

Διαβάστε επίσης:

Απόκριες με Finos Film: Δείτε τους «μασκαράδες» του παλιού ελληνικού κινηματογράφου (Video)

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού ο Γιώργος Μαζωνάκης – Συναυλία για τις κρατούμενες (Video)

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο εκνευρισμός του στην κάμερα – «Σας κάλεσα; Δεν μιλάω χωρίς ραντεβού» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:49