search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:34
MENU CLOSE

Πάτρα: Με σοβαρά κατάγματα ο 18χρονος που έπεσε από τον 3ο όροφο ξενοδοχείου – Είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με φίλη του

24.02.2023 21:57
nakezrgevo63f90d8d9f720

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στην Πάτρα ο νεαρός που έπεσε από το μπαλκόνι 3ου ορόφου ξενοδοχείου.

Η πτώση, σύμφωνα με το tempo24, έχει προκαλέσει στον 18χρονο κατάγματα σε σχεδόν όλο του το σώμα, με κάποια από αυτά να κρίνονται από τους γιατρούς του νοσοκομείου του Ρίου ως ιδιαιτέρως σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του νεαρού δεν διατρέχει κίνδυνο.

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί εντόπισαν ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό του. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού παρόντα ήταν μέλη της παρέας του που διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο και είδαν τον φίλο τους να πέφτει στο κενό.

Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες είχε προηγηθεί λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του νεαρού και μίας φίλης του. Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η οικογένεια του 18χρονου που ζει στην Αθήνα, με τους γονείς του να φτάνουν εσπευσμένα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το thebest.gr, o νεαρός είχε τις αισθήσεις του όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρίου.

Διαβάστε επίσης:

Τήλος: Αποκολλήθηκε το φορτηγό-πλοίο με σημαία Τουρκίας

Νέα Σμύρνη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 54χρονου που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:34