search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 08:24
MENU CLOSE

Δυστύχημα στα Τέμπη: «Θλίψη και συγκίνηση» εκφράζει η Τζόρτζια Μελόνι – Συλλυπητήρια και από τον Πάπα Φραγκίσκο

01.03.2023 16:53
tempi876- new

Σε ανακοινωθέν της ιταλικής προεδρίας της κυβέρνησης υπογραμμίζεται ότι «η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι θέλει να εκφράσει στον ελληνικό λαό και στην κυβέρνηση της Αθήνας την βαθιά της θλίψη και συγκίνηση για το τρομερό σιδηροδρομικό ατύχημα της περασμένης νύχτας».

«Από την ιταλική κυβέρνηση, θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και η ευχή να αναρρώσουν γρήγορα όλοι οι τραυματίες», καταλήγει το ανακοινωθέν.

Οι προσευχές του Πάπα Φραγκίσκου

Την ίδια ώρα και ο Πάπας Φραγκίσκος εκφράζει την οδύνη του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα και προσεύχεται «για όλους όσους έπληξε η τραγωδία αυτή», όπως ανακοίνωσε το Βατικανό.

«Εμπιστευόμενος τις ψυχές των εκλιπόντων στο στοργικό έλεος του παντοδύναμου Θεού, ο πάπας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στις οικογένειες που θρηνούν τους αγαπημένους τους», δηλώνει σε ανακοίνωσή του ο καρδινάλιος υπουργός Εξωτερικών Πιέτρο Παρολίν.

«Προς τους τραυματίες, τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και όλους όσους παρέχουν βοήθεια, ο Σεβασμιότατος στέλνει την ευλογία του για τη δέσμευση και την αλληλεγγύη τους».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας για τον Πολάκη

Τσίπρας στα Τέμπη: Ζούμε μία αδιανόητη τραγωδία – Τώρα πενθούμε, δεν θέλω να μιλήσω για ευθύνες, θα τα πούμε στην ώρα τους

Τέμπη: Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον τόπο της τραγωδίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 08:24