search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:08
MENU CLOSE

Δυστύχημα στα Τέμπη: Τους 1.300 βαθμούς έφτασε η θερμοκρασία στο πρώτο βαγόνι (Video)

01.03.2023 15:49
treno_new

Τραγωδία δίχως τέλος στα Τέμπη, καθώς ο αριθμός των νεκρών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα έφτασε τους 36, ενώ και οι τραυματίες αγγίζουν τους 70.

Οι αγνοούμενοι στα συντρίμμια εξακολουθούν να είναι πάνω από 50, κάτι που δείχνει ότι είναι πιθανό να αυξηθεί ο απολογισμός των θυμάτων μέσα στη μέρα.

Την ίδια στιγμή, οι προσπάθειες εντοπισμού θυμάτων συνεχίζονται μέχρι τώρα, ενώ σκηνές αρχαίας τραγωδίας διαδραματίζονται στην διαδικασία της αναγνώρισης, την ίδια ώρα που συγγενείς περιμένουν νεότερα στα σκαλιά του νοσοκομείου Λάρισας.

Η κατάσταση είναι τραγική στο σημείο του δυστυχήματος και την περιέγραψε πολύ γλαφυρά ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής. 

«Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το βαγόνι – εστιατόριο βρέθηκε πάνω σε δύο άλλα βαγόνια. Από τη σύγκρουση ξέσπασε φωτιά, η οποία ανέβασε τη θερμοκρασία έως και σε 1.300 βαθμούς Κελσίου, που σημαίνει ότι είναι δύσκολη η ταυτοποίηση των σορών που βρίσκονταν μέσα σε αυτό. Αυτήν την ώρα, οι πυροσβέστες επιχειρούν στο δεύτερο βαγόνι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αρτοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Νεκρός εντοπίστηκε ο 44χρονος που αγνοούνταν από τις 16 Φεβρουαρίου (Photos)

Δυστύχημα στα Τέμπη: Σπαρακτικές στιγμές για τους συγγενείς των θυμάτων – Σκηνές πολέμου έξω από τα νοσοκομεία (videos)

Αποσωληνώθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος – «Έχει επαφή με το περιβάλλον και επικοινωνεί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31