search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:59
MENU CLOSE

Βγάζουν «ρίζες» στη Nova οι διοργανώσεις Euroleague και Eurocup

01.03.2023 11:50
euroleague-basket-new

Οι αγώνες μπάσκετ των διοργανώσεων Turkish Airlines EuroLeague και 7DAYS EuroCup θα συνεχίσουν να μεταδίδονται από τη Nova για πολλά χρόνια ακόμα.

Οι κατ’ αποκλειστικότητα μεταδόσεις των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων στο χώρο του μπάσκετ από τη Nova είναι απότοκος της συνεργασίας της Euroleague Basketball και της United Group, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο ευρύτερης συμπόρευσης των δύο πλευρών καλύπτοντας της νοτιοανατολική Ευρώπη ήτοι Ελλάδα, Σερβία, Κύπρο, Σλοβενία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Βοσνία & Ερζεγοβίνη και Βόρεια Μακεδονία.

Η ανανέωση της συνεργασίας αφορά και την συνδρομητική πλατφόρμα Sortklub, επίσης θυγατρική της United Group.

Με τη νέα συμφωνία η συνολική συνεργασία των δύο πλευρών εκτείνεται χρονικά σε περίοδο που υπερβαίνει τις δύο δεκαετίες.

«Η συμφωνία με την Euroleague Basketball είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την υλοποίηση των μακροπρόθεσμων σχεδίων που έχει η United Group στις χώρες στις οποίες έχουμε αποκτήσει τα τηλεοπτικά αθλητικά δικαιώματα για πέντε χρόνια.

Αυτή η επένδυση στο καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο είναι ακόμη μία ένδειξη που δείχνει πόσο προσανατολισμένοι είμαστε στην ανάπτυξη των αγορών της Ελλάδας, της Κύπρου και των χωρών της περιοχής της Αδριατικής, τις οποίες βλέπουμε ως μέρος της στρατηγικής τοποθέτησης του Ομίλου United», ανέφερε σχετικά ο Νίκος Σταθόπουλος, πρόεδρος της United Group.

«Η NOVA και το Sportklub αποτελούν μακροχρόνιους εταίρους μας και το ότι γιορτάζουμε τη συμπλήρωση δύο δεκαετιών συνεργασίας με αυτή τη συμφωνία, αποτελεί απόδειξη της αμοιβαίας δέσμευσης για κορυφαία στάνταρ παραγωγής και δημιουργία περιεχομένου σε μια αναπτυσσόμενη και πολύ απαιτητική βάση φιλάθλων», σημείωσε ο Μάρσαλ Γκλίκμαν, διευθύνων σύμβουλος της Euroleague Basketball.

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1: Βάζει ψηλά τον πήχη για την επόμενη σεζόν με τη «Μάγισσα»

Νηστίσιμη τηλεθέαση το τριήμερο

Τα Κούλουμα ωφέλησαν την τηλεθέαση του Σκάι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:59