search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 05:19
MENU CLOSE

Δυστύχημα στα Τέμπη: Πότε ανακοίνωσε την παραίτηση στον Μητσοτάκη ο Καραμανλής

02.03.2023 06:00
karamanlis-tempi-1-new

Η χθεσινή παραίτηση του Υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή ήταν μία εξέλιξη για τη Νέα Δημοκρατία, λίγο – πολύ αναμενόμενη.

Αυτό έλεγαν «γαλάζια» στελέχη το μεσημέρι σχολιάζοντας και τη δήλωσή του. Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός στο μήνυμά του είπε πως είναι μια κίνηση που τον τιμά. Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr ο κ. Καραμανλής ανακοίνωσε στον Πρωθυπουργό την πρόθεσή του να παραιτηθεί την ώρα που έφτασε στην Αθήνα.

Ο Κώστας Καραμανλής απευθυνόμενος προς τον Πρωθυπουργό του είπε ότι θέλει να υποβάλει την παραίτησή του, γιατί είναι «πολύ βαρύ» αυτό που έγινε και πως δε μπορεί να συνεχίσει. Όταν λοιπόν επέστρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου είχε μία συζήτηση με τον Γιώργο Γεραπετρίτη και εκεί έκλεισε πως ο Υπουργός Επικρατείας θα αναλάβει τη θέση του Υπουργού Μεταφορών.

Διαβάστε επίσης:

Έφη Αχτσιόγλου: Σε αποκριάτικο mood με τον γιο της (photos)

Από τα «φεγγάρια» του Ανδρουλάκη, στο α μπε μπα μπλομ των κυβερνητικών συνεργασιών

Γιώργος Παπανδρέου: «Η Πάτρα απογειώνεται ξανά μετά από πολλά χρόνια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 02:05